Πέντε (προς το παρόν) οι υποψήφιοι δήμαρχοι στη Ραφήνα

Mετά και την επισημοποίηση του Βασίλη Πιστικίδη, οι μνηστήρες για τον δημαρχιακό θώκο στη Ραφήνα έφθασαν τους πέντε! Μέχρι στιγμής πάντα, γιατί δεν ξέρει κανείς αν θα υπάρξουν κι άλλοι…

Αυτό που επιβεβαιώθηκε χθες ήταν η διάσπαση του επιτυχημένου κατά γενική ομολογία δίδυμου, Μπουρνού-Πιστικίδη. Κάτι που πολλοί γνώριζαν εδώ και καιρό, αλλά περίμεναν και την επίσημη θέση του δεύτερου. Του νυν Γραμματέα, ο οποίος ναι μεν δεν κρατούσε κλειστά τα χαρτιά του αλλά από την άλλη δεν το ανακοίνωνε κιόλας.

Πάντως μετά και την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του, οι πέντε που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου είναι: ο Βαγγέλης Μπουρνούς, που κατά πολλούς προβάλλει σαν το φαβορί, ο Βασίλης Πιστικίδης, ο Δαμιανός Φαφούτης με τις πλάτες του θείου Ανδρέα (Κεχαγιόγλου), ο από Κυκλάδες ορμώμενος Γιώργος Χριστόπουλος και τις ευλογίες του (πουσαι Θανάση) Αδαμόπουλου και ο “ακομμάτιστος” Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Βέβαια το θέμα είναι άλλο, όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μάκης Βουδούρης: “Έχουμε 5 υποψήφιους Δημάρχους προς το παρόν, θέλουμε πάνω από 200 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους! Για να δούμε ποιοι θα κάνουν συνδυασμό”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.