Ποιος είναι ο Φραγκίσκος Σαργολόγος που έχει “γεμίσει” τη Ραφήνα με μάσκες και αντισηπτικά

“Πρώτα ο Άνθρωπος” είναι το μήνυμα που προβάλλει και στηρίζει εμπράκτως ο πρόεδρος του ιατρικού ομίλου εταιρειών Therasys, Φραγκίσκος – Αλέξανδρος Σαργολόγος.

Ο κ. Σαργολόγος είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την περιοχή μοιράζοντας αντισηπτικά και μάσκες στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής και αυτές τις ημέρες στα μαγαζιά εστίασης.

Μόλις την Δευτέρα 4 Μαΐου από βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την αυτόβουλη προσφορά του σε όλους τους συμπολίτες που χρειάζονται είδη πρώτης ανάγκης για την προστασία τους, ενώ κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες να συμβάλλουν και εκείνοι με την σειρά τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει κυρίως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, είδη μέτρησης θερμοκρασίας τους σώματος καθώς και άλλων συναφών ειδών.

Στη φωτογραφία από την χθεσινή επίσκεψη του κ. Σαργολόγου στα μαγαζιά της περιοχής μαζί με τον Δήμαρχο κ. Μπουρνούς, τον Αντιδήμαρχο κ. Τσεμπέρη και τον Βάϊο Γερεντέ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.