Πίτσα και παγωμένη μπύρα στο La Sera

Ιδανικό μέρος για να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα και να γευτείς μία από τις καλύτερες πίτσες της περιοχής δεν είναι άλλος από το La Sera που έχει θέα… πιάτο το απέραντο γαλάζιο και την Εύβοια.

Φυσικά και μπορείτε να δοκιμάσετε και τα κρεατικά ή τα θαλασσινά μενού που φημίζονται για την ποιότητα και την ποσότητα, ενώ από το πρωί οι πελάτες του μαγαζιού βρίσκονται για να πιουν τον καφέ τους.

Το βραδάκι προτείνουμε παγωτό σπέσιαλ ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Κι επειδή το La Sera κινείται σε γρήγορους ρυθμούς πλέον και μετά την είσοδό του στο e-food μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας σε χρόνο dt!

Είναι πολύ απλό, μπαίνεις από το κινητό, το tablet, ή τον υπολογιστή στο σπίτι στην διάσημη ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-food κάνεις την παραγγελία σου πανεύκολα και σε λίγα λεπτά έρχεται σπίτι. Χωρίς κόπο, χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο, πανεύκολα ξεκούραστα.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα! Πείνασες, θες να φας την αγαπημένη σου πίτσα ή την λατρεμένη σου μακαρονάδα; Το La Sera άλλωστε ικανοποιεί όλα τα γαστρονομικά γούστα: Από μακαρονάδες, πίτσες, πεϊνιρλί, ορεκτικά, σαλάτες, μέχρι κοτόπουλο, μπιφτέκι, μπριζόλα, σνίτσελ και πάντα με συνοδεία ποτού ή αναψυκτικού.

Και για όσους δεν τοχουν με την τεχνολογία υπάρχει ο κλασσικός τρόπος: Τηλεφωνήστε στο 2294 024324 και θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.