Πλήθος κόσμου στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Δημ. Γιαρένη στην Παλλήνη (φωτό)

Πλήθος κόσμου συγκέντρωσε στην πρώτη του προεκλογική εκδήλωση ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτρης Γιαρένης, το απόγευμα της Τετάρτης στην Παλλήνη.

Μαζί του ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Χρήστος Κονταρίδης.

Σε αυτή την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, τον Δημήτρη Γιαρένη τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Βορίδης, Βασ. Οικονόμου και Γ. Βλάχος, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής Ανδρ. Γλαβάς, το μέλος του ΔΣ της Τριγλίας Ραφήνας, και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Βρετζάκης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής Κλεοπάτρα
Σαραντάκου Βογιατζάκη, η υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης Ραχήλ Μακρή, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, η Δημοσιογράφος και πολιτευτής της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, σύσσωμο του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και παράγοντες του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Γιαρένης, έδωσε έμφαση του κομμάτι του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού και των υποδομών, αναφέροντας πως στόχος είναι να υπάρχουν οι αθλητικοί χώροι που έχουν ανάγκη οι δήμοι της Ανατολικής Αττικής, όπως και η δημιουργία ενός Ενωσιακού Γηπέδου στην Ανατολική Αττική.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο  ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης και ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Χρήστος Κονταρίδης.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.