Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Πότε θα δούμε το νέο βασιλικό μωρό

Ξημερώματα Δευτέρας (5:26 για την ακρίβεια ώρα Αγγλίας) το νέο βασιλικό μωρό ήρθε στον κόσμο! Η Meghan Markle γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι – το οποία ζύγιζε 3 κιλά και 200 γραμμάρια – και έκανε τον πρίγκιπα Harry έναν ευτυχισμένο πατέρα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ λίγο αργότερα ο πρίγκιπας Harry έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες.

«Είναι η πιο απίστευτη εμπειρία που μπορούσα να φανταστώ», είπε μεταξύ άλλων ο ευτυχισμένος πρίγκιπας μιλώντας στους δημοσιογράφους. Είπε ακόμα ότι δεν έχουν καταλήξει στο όνομα του παιδιού! Πότε όμως θα δούμε το βασιλικό μωρό; Ο χαρούμενος πατέρας αποκάλυψε πως η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan και του μπέμπη τους θα γίνει σε δύο ημέρες και όχι μέσα στην ίδια ημέρα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το παιδί θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας.

Ωστόσο, το μωρό της Meghan και του Harry δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη βασίλισσα.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.