Ραφήνα: Έχει κλείσει τον μισό δρόμο! (φωτό)

Μήνυμα λάβαμε από αναγνώστη του irafina.gr, σχετικά με ιδιοκτήτη οικοπέδου επί της οδού Αγίου Γεωργίου, ο οποίος το έχει γεμίσει “με διάφορες σαβούρες”, όπως μας λέει χαρακτηριστικά, οι οποίες όμως έχουν κλείσει το μισό μέρος του δρόμου με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πέφτουν τα οχήματα στο απέναντι οικόπεδο για να μπορέσουν να περάσουν

Αναλυτικά στο μήνυμα του αναφέρει:

“Γνωρίζω ότι ο Δήμος μας έχει αρκετά προβλήματα βέβαια γίνονται προσπάθειες και λύνονται μερικά από αυτά. Από τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια της πολλές λακκούβες τα φυτά τα οποία κλείνουν τους δρόμους , όμως θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε ένα συγκεκριμένο σημείο από την Αγίου Γεωργίου πηγαίνοντας για μάντρα Διάκου δίπλα ακριβώς από το μοναστήρι υπάρχει ένα οικόπεδο όπου ένας ρακοσυλλέκτης έχει γεμίσει αυτό το οικόπεδο με διάφορες σαβούρες εστία μόλυνσης.

Έχω ενημερώσει την δημοτική αρχή αρκετές φορές υπεύθυνους υπαλλήλους και αντιδημάρχους όμως δεν έχει γίνει τίποτα εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Εχει κλείσει το μισό μέρος του δρόμου με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πέφτουν τα οχήματα στο απέναντι οικόπεδο για να μπορέσουμε να περάσουμε από το συγκεκριμένο σημείο.

Δε νομίζω να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη άδεια ο Δήμος ώστε να στείλει κάποιο φορτηγό και κάποιο μηχάνημα να ανοίξει τον δρόμο για να μπορούμε να πατάμε στην άσφαλτο και να περνάμε.”

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.