Ραφήνα: Ένταση και διαμαρτυρίες στις Μαρίκες για την εγκατάσταση κεραίας! (φωτό)

Ένταση επικράτησε νωρίτερα σήμερα Κυριακή στις Μαρίκες, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας πολιτών, έξω από το σπίτι όπου εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν εγκαταστήσει κεραία, ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή της.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου υποστήριξε πως δεν το έκανε για οικονομικούς λόγους, καθώς θα λαμβάνει μόλις 50 ευρώ ως συμβολικό ποσό, αλλά γιατί η περιοχή έχει ανάγκη από την κάλυψη σε σήμα καθώς υπάρχουν προβλήματα.

Η ειρηνική αρχικά διαμαρτυρία των περίπου 70 κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο μαζί με τα παιδιά τους, πήρε άλλη τροπή, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού διαπληκτίστηκε με τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας – Πικερμίου Παναγιώτης Δήμας, ο οποίος μιλώντας στο irafina.gr, ανέφερε πως οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι από το γεγονός της εγκατάστασης της κεραίας δίπλα στα σπίτια του.

Με την σημερινή τους διαμαρτυρία δήλωσαν την αγανάκτηση τους και πως αναμένεται μεγαλύτερη αντίδραση σε συνεργασία με φορείς

Επίσης ο κ. Δήμας ανέφερε πως υπάρχουν πολλά κρούσματα καρκίνου στην περιοχή και τόνισε πως οι κάτοικοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε η κεραία να φύγει από την περιοχή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.