Ραφήνα: Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος ο Γ. Χριστόπουλος (φωτό & βίντεο)

Την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, ανακοίνωσε και επίσημα ο πρ. Δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος, το απόγευμα της Τετάρτης στην γεμάτη κόσμο αίθουσα του εστιατορίου “Oceanis” στη Ραφήνα.

Όπως πρώτα σας ενημερώσαμε μέσα από το irafina.gr, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του, ενώ ο κ. Χριστόπουλος βρισκόταν από νωρίς στην είσοδο για να υποδεχθεί έναν έναν όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Χριστόπουλου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο πρ. βουλευτής Νίκος Καντερές, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Σμέρος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Κώστας Δέρβος, οι Αντιδήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου Αντώνης Παλπατζής και Γιώργος Χαχολάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δαμιανός Φαφούτης και Γιώργος Γιάννακας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος, η πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Ραφήνας – Πικερμίου Δέσποινα Γκικάκη, ο πρ. Κοινοτάρχης Πικερμίου Βαγγ. Ξηντάρας, οι πρ. Αντιδήμαρχοι  Κάρλος και Παπαδοπούλου, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Ευαγγ. Μαυρουδής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέππας και Μπαϊρακτάρης,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Κωστής Σμέρος, ο γιος του πρ. Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Αλέξανδρος, και πλήθος κόσμου.

Το καλωσόρισμα και την παρουσίαση έκανε η Δημοσιογράφος Χαρά Ξάνθη, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές είναι επειδή του το ζητούν οι ίδιοι οι πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου. Το όνομα του συνδυασμού είναι “Δημοτική Αλλαγή”, ενώ μίλησε για μία νέα αρχή με δύναμη τους πολίτες.

Στην ομιλία του ανέφερε για το έργο που επιτέλεσε κατά την διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας, ενώ απεύθυνε κάλεσμα για συνεργασία στους άλλους συνδυασμούς.

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του κ. Χριστόπουλου

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Κώστας Δέρβος και ο πρ. βουλευτής Νίκος Καντερές.

Ο Δαμιανός Φαφούτης

Και ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε ο αγιασμός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον πατέρα Δημήτριο, του Ι.Ν της Παντοβασίλισσας Ραφήνας

[fbalbum url=https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2267928550152655.1073743611.1507274772884707&&type=1&l=3fa716d6f6]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.