Ραφήνα: Νέα συνεδρίαση την Πέμπτη του Δημοτικού Συμβουλίου, με 13 θέματα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης περί: α) προσχώρησης στους όρους και συμφωνίες της Σύμβασης του δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account), β) εξουσιοδότησης νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για την υπογραφή της Σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) στο πλαίσιο χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» έτους 2018 και γ) ορισμού από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων χειριστή και μεσεγγυούχο του προϊόντος του ως άνω δεσμευμένου λογαριασμού και να χορηγηθεί σε αυτό ανέκκλητη εντολή και εξουσιοδότηση να προβαίνει στις ενέργειες που έχουν συμφωνηθεί στην από παρούσα σύμβαση, προκειμένου το Πράσινο Ταμείο να προχωρήσει σε σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τους Δήμους για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πλαίσιο του ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΕΤΟΥΣ 2018.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Απολογισμού της ΔΕΑΑΠ έτους 2017.

3. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιβλέποντος για τη διάνοιξη δρόμου στο ΟΤ 197 κατόπιν της σχετικής με την αποδοχή δωρεάς της δαπάνης εργασιών, απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

4. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας διενέργειας αγοράς ακινήτου στην περιοχή «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ».

5. Λήψη απόφασης περί παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «Διαμόρφωση Χώρου Στάθμευσης Αστικής και Δημοτικής Συγκοινωνίας» έως 26/01/2019.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παραχώρησης χώρου στάθμευσης για ΑΜΕΑ.

7. Λήψη απόφασης περί επαναπροσδιορισμού του λογαριασμού ύδρευσης 3ου τετραμήνου 2017 που αφορά τον υδρομετρητή 4887282.

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών υποστήριξης για την εφαρμογή του κανονισμού ΕΕ 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων»

9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών περιβαλλοντολόγου για αδειοδοτήσεις, Α. Σ. Α. κ.λπ. του Δήμου»

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των υπηρεσιών κουνουποκτονίας των ρεμάτων.

11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΚΗΗ-2305 ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΚΗΙ-3062 ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΚΗΗ-6433 ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.