Ραφήνα: Παραίτηση με αιχμές από το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Νηρέα”

Την παραίτηση του από το ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νηρεά, υπέβαλλε ο κ΄Γιώργος Στασινόπουλους.

Ο κ. Στασινόπουλος, σε ανοικτή επιστολή με αποδέκτες το ΔΣ, τα μέλη και τους φίλους του Νηρέα, εξηγεί τους λόγους της παραίτησης του, αφήνοντας αιχμές για την λειτουργία του Συλλόγου.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει:

Φέτος το καλοκαίρι συμπληρώνονται 2 χρόνια που είμαι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου. Βρέθηκα σε αυτήν τη θέση πιστεύοντας ότι θα βοηθούσα στη διαμόρφωση μιας άλλης θεώρησης των σκοπών του συλλόγου, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι λόγοι για τους οποίους δεν υπήρξα καν μέλος 35 χρόνια που μένω στην περιοχή.

Επειδή η ιδιοκτησιακή νοοτροπία (περιοχή μας, παραλία μας, κλπ) ουδέποτε έλλειψε.

Επειδή ο σύλλογος είναι γεμάτος από «ειδικούς» δασών, πρασίνου, ρεμάτων, πλατειών, πεζοδρόμων, φουγάρων πλοίων, κινητήρων αεροπλάνων, παραλιών και επί παντός επιστητού.

Επειδή 2 χρόνια δεν έπεισα κανέναν για την αναγκαιότητα τουαλέτας δίπλα στο σπιτάκι του Νηρέα όπως και στα parking της παραλίας.

Επειδή 2 χρόνια δεν έπεισα κανέναν πως για τη διαφύλαξη του άλσους της Ποσειδώνος και του πρασίνου της πλατείας Νηρέα πλέον αρμόδιοι είναι να μας υποδείξουν και να εκτελέσουν το Δασαρχείο, η Πολιτική Προστασία, η Πυροσβεστική και η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου.

Επειδή ο Σύλλογος χρόνια τώρα καθοδηγείται και διοικείται άτυπα αλλά μεθοδικά από μια δυο οικογένειες από τις πρώτες της περιοχής.

Επειδή το καταστατικό και οι σκοποί του συλλόγου ερμηνεύονται από πολλούς κατά το δοκούν.

Επειδή εν κατακλείδι 2 χρόνια ο ρόλος μου κατέστη διακοσμητικός και για όλους τους παραπάνω λόγους καταθέτω την παραίτηση μου ευχόμενος η θεώρηση και η προοπτική που έχουν οι ιθύνοντες μέσα και έξω από το Δ.Σ. για την περιοχή να μην αποβούν καταστρεπτικά μοιραίες.

ΡΑΦΗΝΑ ΜΑΡΙΚΕΣ
ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.