Ραφήνα-Πικέρμι: Όλα τα είχαν τα μαγαζιά, η βροχή τους έλειπε!!!

Ενώ την Δευτέρα υπήρξε λίγο φως στην άκρη του τούνελ, τις επόμενες ημέρες ήρθε η βροχή και τα διέλυσε όλα. Ο λόγος για τα μαγαζιά της εστίασης και του καφέ στην Ραφήνα  και στο Πικέρμι.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος ακόμα είναι μουδιασμένος και δεν επέστρεψε εντελώς στην κανονικότητα. Λίγο ο κορονοϊός, λίγο η τρομοκρατία που βιώνουμε, λίγο ο άστατος καιρός, βροχή, κρύο και οι περισσότεροι δεν τίμησαν ακόμα τις καφετέριες, τις ταβέρνες και τα εστιατόρια.

Εδώ να προσθέσουμε ότι κάποια μαγαζιά εστίασης δεν άνοιξαν την Δευτέρα, αφού οι πρώτες μέρες της εβδομάδας θεωρούνται “νεκρές” για την περιοχή. Μερικοί βρήκαν χρόνο την περίοδο της καραντίνας, έκαναν ανακαίνιση στα μαγαζιά τους και δεν έχουν τελειώσει τις εργασίες.

Άπαντες δε, ευελπιστούν πως το καλοκαίρι θα βοηθήσει ο καιρός, ώστε ο κόσμος σιγά σιγά να βγει και να δουλέψουν όλα τα καταστήματα, μήπως και σώσουν την “παρτίδα”. Σίγουρα τα μειωμένα τραπεζοκαθίσματα και ο φόβος της ιού είναι ανασταλτικός παράγοντας. Όμως θα πρέπει και οι επαγγελματίες της περιοχής από τη μεριά τους να είναι άψογοι στην αντιμετώπιση των πελατών.

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.