“Ραφήνα ψήφισε Μελίνα (Κρόκου)”! Ποιος πολιτικός το είπε;

H Μελίνα Κρόκου, συνεργάτης πολιτιστικών θεμάτων του Δ.Ο.Π.Α.Π Ραφήνας- Πικερμίου και ιδιοκτήτρια της Melenia Art Gallery, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ΕΠΤΑ της δημοσιογράφου Βάλιας Πετούρη το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018.

Βασικός καλεσµένος της εκποµπής ήταν ο Μίµης Ανδρουλάκης, ο οποίος παρουσίασε το καινούργιο του βιβλίο «Νύχτα µε πέντε φεγγάρια», µε πρωταγωνίστριες γυναίκες του σήµερα και του χθες, γυναίκες που µε τόλµη, θέληση αλλά και πολλές αµφισβητήσεις και τραύµατα πορεύθηκαν στην ζωή, έπαιξαν τα ζάρια τους, απογοητεύτηκαν, προσπάθησαν και επιβίωσαν.

Η έµπειρη δηµοσιογράφος της ΝΕΤ παρουσίασε το προφίλ της κας Μελίνας Κρόκου, δηλώνοντας ότι την ξεχώρισε και την προσκάλεσε στην εκποµπή της λόγω της πολύπλευρης προσωπικότητας και της έντονης επαγγελµατικής πολιτιστικής δραστηριότητας της. Επίσης παρουσίασε κατά την διάρκεια της εκποµπής της βίντεο µε διεθνείς εκθέσεις που διοργανώνει η κα Κρόκου τα τελευταία δέκα χρόνια και συνοµίλησαν αρκετά για την πορεία της και για τα µελλοντικά της σχέδια. Επιπλέον αναφέρθηκε στη συµβολή της στα πολιτιστικά δρώµενα του ∆ήµου Ραφήνας- Πικερµίου. Προς το τέλος µάλιστα της εκποµπής ο κος Ανδρουλάκης είπε: «Ραφήνα ψήφισε Μελίνα» επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη συµµετοχή τη κας Κρόκου στις επερχόµενες εκλογές.

Η κα Κρόκου όπως ξέρουµε θα κατέβει υποψήφια δηµοτική σύµβουλος µε τον Βαγγέλη Μπουρνούς, αφού όπως µας δήλωσε θεωρεί ότι µόνο αυτός µε την απίστευτη εργατικότητά του µπορεί να υλοποιήσει τα µεγάλα έργα που θα φέρουν τον ∆ήµο µπροστά. Εµείς δεν έχουµε παρά να πούµε καλή επιτυχία στη Μελίνα, τα υπόλοιπα τα είπε ο Ανδρουλάκης.

Πηγή: Εφημερίδα “Polis”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.