Ραφήνα: Τι θα γίνει πια με αυτή τη Λεωφόρο Φλέμινγκ! Έλεος – Κάθε λίγο και λιγάκι ένα τροχαίο

Με αφορμή το σημερινό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στο ύψος του “Αρτοποιητή”, το irafina.gr επισημαίνει για πολλοστή φορά τους κινδύνους που κρύβει ο συγκεκριμένος δρόμος στη Ραφήνα, από το κέντρο έως την Διασταύρωση.

Είναι δρόμος σκέτη καρμανιόλα διότι κρύβει πολλές παγίδες και τα ατυχήματα που έχουν γίνει είναι πάρα πολλά και επικίνδυνα ώστε να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ειδικά δε, στη συμβολή της Φλέμινγκ με τη Δημοκρατίας, εκεί που έγινε και το σημερινό τροχαίο, όπου βρίσκονται η ΕΚΟ, ο “Αρτοποιητής” και η “Φρουταγορά” πρέπει να καταλάβουν άπαντες ότι δεν κάνουμε αναστροφή, δεν τρέχουμε, δεν περνάμε στο αντίθετο ρεύμα και έχουμε τα μάτια μας 1004!!!

Φανάρι ως γνωστόν δεν υπάρχει για να έχει προτεραιότητα κάποιος, με συνέπεια όσοι θέλουν να στρίψουν στο ύψος του βενζινάδικου προς Κόκκινο Λιμανάκι στέκονται στη διαχωριστική γραμμή με κίνδυνο να μην τους δει κάποιος από το αντίθετο ρεύμα ή κάποιος ο οποίος έρχεται με υψηλή ταχύτητα προς την ίδια κατεύθυνση.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με όσους σταματούν να ψωνίσουν στο αρτοποιείο ή στο μανάβικο ή να πάνε στο βενζινάδικο και θέλουν να κάνουν αναστροφή μετά. Ότι πιο χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς. «Ορατότης μηδέν»! Καλύτερα να κάνεις τον σταυρό σου!!!

Στο μεταξύ είναι και οι πεζοί που θέλουν να διασχίσουν την λεωφόρο και δεν μπορούν με τίποτα, αφού τα αυτοκίνητα και πολλές φορές τα φορτηγά δεν περιορίζουν την ταχύτητα. Κατά την γνώμη μας ο συγκεκριμένος κόμβος είναι ένα από τα… επικινδυνότερα σημεία για τροχαίο με θύματα.

Και για να έχουμε ένα καλό ερώτημα. Αλήθεια, τι γίνεται με την διαπλάτυνση της Λεωφ. Φλέμινγκ;

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Φλέμινγκ είναι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής. Η διαπλάτυνση της, είναι ένα από τα θέματα που έχουν συζητηθεί πολλές φορές, όπως και άλλες τόσες φορές έχουμε γράψει μέσα από το irafina.gr.

Η διαπλάτυνση της θα «ανακουφίσει» τη Ραφήνα, αλλά και όσους κινούνται είτε προς το λιμάνι, είτε προς Αθήνα, όπως επίσης θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και στους πεζούς, αφού στα σχέδια υπάρχει και η κατασκευή πεζοδρομίου.

Όσες φορές πάει να ξεκινήσει κάτι, πάντα υπάρχουν “εμπόδια”. Αλήθεια ποιοι δεν θέλουν την διαπλάτυνση της Λεωφόρου Φλέμινγκ; Γιατί πρέπει να “σκοτώνεται” ο κόσμος” σ αυτόν τον δρόμο; Είναι ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις…

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.