Συγκινεί ο Παν. Σπανόπουλος: Ο αδελφός μου δίνει μια μάχη που κάθε λεπτό που περνάει τον βγάζει νικητή

Έκκληση μέσω διαδικτύου για οικονομική βοήθεια κάνουν εκ μέρους της οικογένειας του Άρη Σπανόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του πριν λίγο καιρό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης (δείτε ΕΔΩ)

Την ίδια ώρα, ο αδελφός του Παναγιώτης, συγκινεί με όσα αναφέρει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό για τη μάχη που δίνει καθημερινά ο Άρης.

Τις τελευταίες 23 ημέρες ο Αδελφος μου Άρης Σπανόπουλος, δίνει μια μάχη που κάθε λεπτό που περνάει τον βγάζει νικητή.

Οι Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες απέκτησε μετα από πτώση με την μοτοσυκλέτα του κάτω από αδιευκρίνιστες (δυστυχώς ακόμη) συνθήκες, τον έχουν διατηρήσει στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρου.

Πλεον τα κρίσιμα φαίνεται να πέρασαν (όσο δεν υπάρχει υποτροπή) και ξεκινάει ο μακρύς και επίπονος δρόμος της αποκαταστασης.

Τις τελευταίες μέρες η αγάπη, οι ευχές και το ενδιαφέρον όλων σας, μας έδωσαν (και κυρίως του έδωσαν) τεράστιο κουράγιο και δύναμη.

Τις τελευταίες ώρες όμως με πρωτοβουλία των φίλων του γίνεται μια προσπάθεια εξεύρεσης των πόρων για να μπορέσει να ενταχθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε κέντρο αποκατάστασης.

Τους ευχαριστούμε πολύ.

Η πρωτοβουλία αυτή ελήφθη από το φιλικό του περιβάλλον και διαχειρίζεται από τους ίδιους και μόνον.

Να είστε σίγουροι ότι και η οικογένεια του θα μεριμνήσει για ότι θα είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ξανασταθεί και πάλι στα πόδια του δυνατός και χαμογελαστός.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Παναγιωτης Σπανοπουλος

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.