Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: «Θέλω το σπίτι και τα λεφτά…» – «Μάχη» στη μοιρασιά μετά το διαζύγιο

“Θέλω το σπίτι και τα λεφτά” – Αποκάλυψη για το μυστικό ραντεβού του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου! Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς!

Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, ιδιαίτερα εάν στη μέση υπάρχουν παιδιά αλλά και κοινά περιουσιακά στοιχεία! Και αν τα δυο εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι διάσημα, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Αυτή είναι η περίπτωση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας του OPEN, οι οποίοι βρέθηκαν στη δίνη ενός χωρισμού, πολύ επώδυνου και πολύ δημόσιου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα!

Πριν από λίγες ημέρες το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι το οποίοι μοιράστηκαν πολλά χρόνια, στα Μελίσσια, και η συνάντηση είχε ως σκοπό να τα βρουν! Όχι να τα βρουν για να μείνουν μαζί, όμως, αλλά να τα βρουν για το πως θα χωρίσουν…

Τι ζήτησε τι της δίνει

Με την ένταση ανάμεσά τους να είναι κάτι παραπάνω από εμφανή, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούν να κάνουν τον χωρισμό τους όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος, κάποιες απόπειρες επανασύνδεσης φαίνεται ότι έγιναν, έπεσαν στο κενό και μάλιστα πριν από λίγο καιρό ήρθε και η τελική πράξη αυτού του χωρισμού, όταν μετά το Πάσχα, η Σίσσυ κυριολεκτικά πέταξε έξω τον πρώην σύζυγό της, από το σπίτι τους στα Μελίσσια!

Κι όλα αυτά ενώ οι δυο τους αντάλλασσαν καρδούλες στο instagram, και σχόλια που έδειχναν πως είναι όλα μέλι – γάλα, κάτι που φυσικά δεν ίσχυε!

Και τώρα ήρθε η ώρα της μοιρασιάς! Μιας μοιρασιάς κοινών περιουσιακών στοιχείων που μάλλον δεν θα είναι απλή, καθώς φέρεται η Σίσσυ να ζήτησε από τον Θοδωρή στην πρόσφατη συνάντησή τους, να κρατήσει εκείνη το σπίτι στα Μελίσσια αλλά και κάποια μετρητά που έχει το ζευγάρι σε κοινούς λογαριασμούς, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO!

Η συνάντηση δεν απέφερε καρπούς και αποτέλεσμα καθώς φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διάσταση ανάμεσά τους. Γι αυτό και θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις για το ίδιο θέμα καθώς και για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.

Οι δυο τους προσπαθούν, πάντως, να αφήσουν πίσω τις πίκρες για όσα τους χώρισαν και να βρουν μια άκρη για το επόμενο στάδιο της όχι κοινής πλέον ζωής τους.

Πηγή: ciao

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.