Σώου Κοβάνη στην Κόρινθο, 2-0 ο Παλληνιακός!

Με τον Κοβάνη να δείχνει την κλάση του και τον λόγο που βγήκε με διαφορά πρώτος σκόρερ δύο φορές στο πρωτάθλημα της Αθήνας, ο Παλληνιακός πέρασε νικηφόρα από την Κόρινθο και βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, με το υπέρ του 2-0 επί της Κορίνθου ’06.

Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο 25λεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Παλληνιακός σφράγισε τη νίκη του. Αρχικά ο Κοβάνης στο 9’ βρέθηκε στα όρια της μεγάλης περιοχής από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους.

Το 0-2 ήρθε από μία φάση που έμοιαζε χαμένη. Μετά από βαθιά μπαλιά από την άμυνα των κιτρινόμαυρων, αμυντικός των γηπεδούχων γύρισε με κεφαλιά την μπάλα προς τα πίσω, αλλά ο Κοβάνης κυνήγησε τη φάση και έκλεψε την μπάλα, γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο πλασέ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες, όμως η άψογη αμυντική λειτουργία του Παλληνιακού, που είχε και την τύχη με το μέρος του, τον βοήθησαν να κρατήσει ως το τέλος το υπέρ του σκορ, ενώ είχε άλλες δύο καλές στιγμές στο 70’ και το 79’ με τον Κυριόπουλο.

Διαιτήτευσαν οι Πατεράκης, Κολλιάκος (Αθηνών), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 (Μπ. Πάτρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Δημητρίου (46’ Τσατσόπουλος), Ντερτιλής, Μαγγίνας, Παπανικολάου (85’ Λέσση), Τσιριγώτης, Ράπτης (83’ Βασιλάς), Κατσούκης (46’ Αγγελόπουλος), Κουιμελής.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημογιάννης (90’ Καμβύσης), Μαντζώρος, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (88’ Κάραβος), Κοβάνης (78’ Αγγελίνας), Τρυφιάτης (62’ Μπουλγκουρίδης).

epsanastisentra_blogspot.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.