Σπάτα: Η σέξι καλλονή είχε… κρυμμένα μυστικά – Συνελήφθη επειδή μετέφερε ναρκωτικά

Η σέξι γυναίκα που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ερχόμενη από την Βραζιλία και ήθελε να πάρει την ανταπόκριση για την Ζυρίχη στην αρχή κίνησε το ενδιαφέρον εξαιτίας της εμφάνισής της.

Τελικά όμως οι αστυνομικοί είχαν έναν πολύ διαφορετικό λόγο να ασχοληθούν μαζί της καθώς μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι είχε καταπιεί 93 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν 1180 γραμμάρια κοκαίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη ΓΑΔΑ:

Συνελήφθη, στις 9-6-2019 το απόγευμα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 32χρονη αλλοδαπή, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από χώρες της Λατινικής Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν την ανωτέρω, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ζυρίχης.

Η 32χρονη μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, ποσότητα κοκαΐνης σε -93- αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -1.054- γραμμαρίων, καθώς και άλλη μία αυτοσχέδια συσκευασία βάρους -126- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

eleftherostypos.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.