Σπάτα: Παρέμβαση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Η ΚOB ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ την Κυριακή 22-4 πραγματοποίησε παρέμβαση γύρω από το χώρο του γηπέδου Σπάτων όπου πραγματοποιούνταν το διασχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων Αρτέμιδας, Δάρδαλη Νίκο.

Η Οργάνωση του ΚΚΕ με ανακοίνωση της καλεί πρώτα από όλα τους νέους να πουν όχι στους ψεύτικους παραδείσους και στη φυγή σε ατομικούς δρόμους. Να πουν όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Να παλέψουν για ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις.

Καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που προωθεί την απελευθέρωση των δήθεν «μαλακών» ναρκωτικών, τη συνταγογράφηση υποκατάστατων και χορήγηση ηρωίνης από τα δημόσια νοσοκομεία. Που μιλά για την «ελεύθερη διάθεση του σώματος». Τονίζει ότι δεν είναι ελεύθερος ο άνθρωπος που τον πετάνε στην ανεργία, που τον καταδικάζουν σε μισθούς και μεροκάματα πείνας, που τον κρατάνε αμόρφωτο, του στερούν την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό.

Καλεί όλους τους νέους να πουν όχι στην φυγή και στην απάθεια. Να εμπιστευτούν τη δύναμη τους, να αλλάξουν τη σημερινή κατάσταση!

Να στηρίξουν το ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που αναδεικνύει την πραγματική αιτία και της τοξικοεξάρτησης, που με σταθερότητα παλεύει ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, διεκδικεί πρόληψη – θεραπεία – επανένταξη, δημόσια και δωρεάν. Να δυναμώσουν το ΚΚΕ που παλεύει για μια κοινωνία χωρίς ναρκωτικά γιατί παλεύει για μια κοινωνία όπου ο λαός θα ζει την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Να δώσουν δύναμη στη δύναμη τους, να δυναμώσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμους και περιφέρειες, να ενισχύσουν το ΚΕΕ σε ευρωεκλογές και σε όλες τις κάλπες.

ΚΟΒ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.