Σπάτα: Παρέμβαση στο Εκπτωτικό Χωριό για την κυριακάτικη αργία

Μαζική παρέμβαση και εξόρμηση στα εμπορικά καταστήματα στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα πραγματοποίησε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου – Ανατολικής Αττικής μαζί με μέλη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καθώς και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν, σύμφωνα με το Εργατικό Κέντρο, «η ενημέρωση των εργαζομένων για την προσπάθεια να σπάσει η κυριακάτικη αργία και στον συγκεκριμένο χώρο, με την απόφαση του υπουργού Αδ. Γεωργιάδη να δώσει άδεια στο Εκπτωτικό Χωριό και να κάνει πράξη την απαίτηση της εργοδοσίας για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές».

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης και της ενημέρωσης των εργαζομένων έγινε και κάλεσμα σε όλους τους εμποροϋπαλλήλους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση που καλεί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας την Κυριακή 2 Φλεβάρη, στις 10 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίας Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως).

Τέλος, τα συνδικάτα έστειλαν το μήνυμα ότι «με οργάνωση και αγώνα δεν θα περάσουν τα σχέδια της εργοδοσίας να γίνουμε δούλοι τον 21ο αιώνα και κάλεσαν τους εργαζόμενους σε ξεσηκωμό. Οι εξορμήσεις και οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς το επόμενο διάστημα».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.