Νέα βόμβα από τον Αργοναύτη Ραφήνας! Πήρε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου!

Πολύ ισχυρός αναμένεται να εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αργοναύτης Ραφήνας, ο οποίος κοιτάζει πλέον αρκετά σοβαρά και την περίπτωση της Β’ Εθνικής, με τις επερχόμενες ανακατατάξεις να τον αφορούν.

Έτσι, στην ομάδα του Γιώργου Γιαννακόπουλου θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ένας αθλητής που είχε ενεργό ρόλο τα τελευταία δυο χρόνια στο Ψυχικό, και στο πρωτάθλημα της Α2, δίνοντας το παρών σε 58 παιχνίδια και έχοντας 2,8 πόντους και 2,7 ριμπάουντ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Φιλαθλητικό, Μαρούσι και Πανερυθραϊκό.

Αναλυτικά :

«Παπαδημητρίου ο επόμενος!

Οι μεταγραφικες βόμβες στον Αργοναυτη Ραφηνας δεν σταματουν… Νεο απόκτημα της ομάδας αποτελεί ο Δημητρης Παπαδημητριου που ηδη απο τις πρωτες προπονήσεις απειλεί με… γκρεμισμα τα καλαθια στο κλειστο της Ραφήνας, με τα καρφώματα του.
Ο αποφοιτος του Florida Air Academy, αφησε το Ψυχικο και την Α2 για χαρη του Αργοναυτη και στα 21 του χρόνια είναι ετοιμος για να βοηθησει την ομάδα στους στόχους της.
“Αυτό που με οδήγησε να έρθω στην Ραφήνα , είναι ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα με σοβαρή διοίκηση που στοχεύει να πρωταγωνιστησεί. Καθοριστικός παράγοντας είναι η παρουσία του Coach Γιαννακοπουλου και η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπο μου”, είπε στα πρώτα του λογια για να συνεχίσει για τους προσωπικούς του στόχους…” Θα δώσω τον καλύτερο μου ευατο για να μπορέσω να βοηθήσω ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”, τόνισε.
Παράλληλα απο την διοίκηση ανακοινώθηκε οτι ο Παυλος Φιωτακης θα συνεχίσει ως έφορος και γενικός αρχηγός της ομαδας, ενω το προπονητικό τιμ των 2 (ή και 3) σερι ανοδων θα παραμείνει ίδιο, με τον Βασιλη Πανταζή γυμναστη και σε νεο πιο αναβαθμισμενο ρόλο στην ομαδα και τον Γιαννη Αβραμιδη, άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Γιαννακοπουλου».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.