Τα ηλεκτρονικά πατίνια ήρθαν σε Παλλήνη, Γέρακα και Ανθούσα

Ηλεκτρικά πατίνια διατίθενται από την 1η Νοεμβρίου 2019, στους δημότες της Παλλήνης, για τις σύντομες διαδρομές τους στην πόλη.

Τα ηλεκτρικά πατίνια τα οποία παρέχονται από την εταιρεία Lime με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Παλλήνης, θα βρίσκονται στις κεντρικές πλατείες Παλλήνης, Γέρακα, Ανθούσας καθώς και στο Δημαρχείο Παλλήνης.

Είναι διαθέσιμα καθημερινά από τις 8.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ., σε όποιον κάνει λήψη της εφαρμογής της εταιρείας Lime.

Το κόστος ξεκλειδώματος είναι 1€ και κάθε λεπτό διαδρομής κοστίζει επιπλέον 0,20 λεπτά, τα οποία χρεώνονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής και με την χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Διατίθενται επίσης δωρεάν κράνη.

Η προμηθεύτρια εταιρεία εγγυάται ότι τα ηλεκτρονικά πατίνια που θα έχουν στην διάθεση τους οι δημότες της Παλλήνης, είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 20χλμ/ώρα, διαθέτουν σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα λειτουργούν με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη.

Το βράδυ, τα πατίνια συλλέγονται και επαναφορτίζονται από την τοπική ομάδα της Lime.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία “χαρούμενος που θα έχουμε πλέον τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime διαθέσιμα σε καθημερινή βάση για τους πολίτες της Παλλήνης. Υποστηρίζουμε θερμά κάθε μορφή ηλεκτροκίνησης και πιστεύουμε ότι τα ηλεκτρικά πατίνια θα βοηθήσουν σημαντικά την πόλη μας να γίνει πιο πράσινη και φιλική προς όλους καθώς θα ενθαρρύνουν όλο και περισσότερους πολίτες να τα χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους στην πόλη, αφήνοντας τα αυτοκίνητα στο σπίτι.”

Ο Alessio Raccagna, Διευθυντής Κυβερνητικών Σχέσεων της Lime για Ελλάδα και Ιταλία, δήλωσε επίσης για τη σύμπραξη: «ο Δήμος Παλλήνης επικοινώνησε μαζί μας τον προηγούμενο μήνα με σκοπό να συνεργαστούμε για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες του Δήμου παρέχοντας πατίνια και δωρεάν κράνη. Τώρα επεκτείνουμε αυτήν τη συνεργασία, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τον Δήμο, και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες και τους επισκέπτες της Παλλήνης».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.