Τέλος η Vodafone στη Ραφήνα!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr το κατάστημα της Vodafone στη Ραφήνα κατεβάζει οριστικά ρολά. Δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά κι έτσι οι πελάτες της θα πρέπει να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα της εταιρείας των γύρω περιοχών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει κανένα σημάδι ζωής δεν είχαν δώσει στο υποκατάστημα της Vodafone πολύ καιρό τώρα και η ταλαιπωρία τόσων και τόσων πελατών συνεχίζεται και προφανώς θα συνεχίζεται αφού λύση δεν δόθηκε.

Στο irafina.gr είχαμε γίνει δέκτες παραπόνων για το “απαράδεκτο” όπως ισχυρίζονται γεγονός του κλεισίματος της Vodafone στη Ραφήνα και μάλιστα είχαμε αναφέρει όλα όσα είχαμε μάθει από τα κεντρικά της εταιρείας.

Όλοι οι πελάτες δυστυχώς είναι υποχρεωμένοι να πάνε σε άλλα υποκαταστήματα για να εξυπηρετηθούν ή να το κάνουν μέσω κάρτας. Κάτι φυσικά που αρκετός κόσμος -κυρίως οι ηλικιωμένοι- δεν μπορούν να το κάνουν. Κάθε μέρα έχουμε παρατηρήσει ότι ο κόσμος πηγαίνει στο κατάστημα το βλέπει κλειστό και φεύγει νευριασμένος για αυτή την αντιμετώπιση που έχουν από μια μεγάλη εταιρεία σαν τη Vodafone.

Αυτά είναι τα νέα και οι συνδρομητές-πελάτες της Vodafone θα πρέπει να εξυπηρετηθούν στην Παλλήνη, στην Αρτέμιδα και στη Νέα Μάκρη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.