Θωμάς Βασιλείου: Από την Τριγλία στο… πιο γρήγορο γκολ στην Ιταλία (video)

Το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει ελληνική υπογραφή. Στο Ριέτι-Σιρακούζα της Serie C, ο Θωμάς Βασιλείου (βλέπε Τριγλία) άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μετά από 6ο δευτερόλεπτο από τη σέντρα του αγώνα.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Έλληνα επιθετικού με την ιταλική ομάδα.

Η Ριέτι τελικά έχασε 2-1, αλλά ο 24χρονος πρώην επιθετικός του Ατρόμητου κατάφερε να γράψει ιστορία. «Δεν ήξερα ότι έγραφα ιστορία με αυτό το γκολ. Είμαι ειλικρινά ευχαριστημένος και περήφανος που μπήκα στην ιστορία μιας χώρας, με τόσο μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Έλληνας άσος.

«Υπάρχουν πολλές σημαντικές ομάδες στην Ιταλία, είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω. Πρέπει να πω μια; Μίλαν, αλλά και Νάπολι, Γιουβέντους και Ίντερ», απάντησε ο Βασιλείου σε ερώτηση για το ποια ομάδα προτιμά στο Καμπιονάτο. Όσο για αγαπημένο παίκτη, είπε: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος, αλλά και ο Αζάρ είναι πολύ δυνατός».

Ο Βασιλείου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ατρόμητου και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ιωνικό, Ηλυσιακό, Τριγλία Ραφήνας, αλλά και στην τσέχικη Ολίμπια, ενώ το καλοκαίρι μετακόμισε ως ελεύθερος στην Ιταλία για χάρη της Ριέτι.

Θαυμάστε το ιστορικό γκολ του Βασιλείου…

https://www.facebook.com/ElevenSportsItalia/videos/294425271168293/

www.onsports.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.