Θρίλερ στη Ραφήνα! Η Τριγλία 3-3 με τα Γλυκά Νερά (φωτό)

Αρκετά από Αγγλία θύμιζε ο σημερινός αγώνας στη Ραφήνα. Κάτι τα γκολ, η διακύμανση του σκορ, κάτι ο καιρός που δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να βρέχει και να φυσάει ασταμάτητα, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που είχαν πάθος και πίστη για τη νίκη… όλα αυτά συντέλεσαν στο να δούμε (όσοι πιστοί προσήλθαν στον γήπεδο), μια ματσάρα!

Το τελικό 3-3 που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα δεν ξέρουμε αν αφήνει κάποια ομάδα παραπονεμένη γιατί και οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν πάρει το τρίποντο.

Από τη μία τα Γλυκά Νερά που πάταγαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, μπήκαν με μεγαλύτερη ένταση στον αγώνα, προηγήθηκαν στο σκορ και από την άλλη η Τριγλία που στην επανάληψη δεν άφησε τους αντιπάλους της να πάρουν ανάσα. Ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, έφτασαν να κάνουν τη… μισή δουλειά, γιατί πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη και στο τέλος να πάρουν το “Χ”.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πάντως παρά το γεγονός ότι είναι μια νεανική ομάδα με παίκτες μικρούς σε ηλικία ότι βγάζουν… δόντια κι έχουν τσαγανό όταν χρειαστεί. Αυτό είναι το θετικό από το σημερινό ματς που πέρασε στην ιστορία για τις αντίξοες συνθήκες που διεξήχθη.

Ο Αλεξίου πήρε το… ριμπάουντ στο 14΄ και με κεφαλιά από κοντά έβαλε τα Γλυκά Νερά σε θέση οδηγού. Στο 22΄ο Μπάρδης έσωσε την εστία του υπό την απειλή του Νάνου, ενώ στο 27΄και στο 36΄ ο Ψηλάκος χάρη στην μαχητικότητά του και την ταχύτητα που διαθέτει βρέθηκε σε καλή θέση για γκολ. Την πρώτη φορά ανεκόπη από τον αμυντικό και την δεύτερη απέκρουσε σωτήρια ο Βιταλιώτης.

Στο 43΄ ο Καραγιάννης με δυνατή κεφαλιά σε σέντρα του Ζαφειρόπουλου από το ύψος του πάνελτι λίγο έλειψε να πετύχει την ισοφάριση, όμως ο Βιταλιώτης και σ αυτή την φάση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και πέταξε τη μπάλα κόρνερ.

Πρώτη ευκαιρία και γκολ για τα Γλυκά Νερά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βάρδας στο 49΄ έκανε το 0-2 βάζοντας τις βάσεις για το διπλό. Όμως ο Κακαράς με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60΄ μείωσε σε 1-2 και το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον. Ο Ζαφειρόπουλος έχασε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 70΄ και στο 79΄ νέα αδράνεια της αμυνας των γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία στον Μπέντα να γράψει το 1-3. Στο… καπάκι (80ο λεπτό) ο Ψηλιάκος μειώνει εκ νέου σε 2-3 δίνοντας πάλι ελπίδες στην ομάδα του για ανατροπή του σκορ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με το τρίποντο ήρθε στο 93΄ ο Μουστόγιαννης να γράψει το φινάλε και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στους κιτρινόμαυρους.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ανδρ. Βλάχος με βοηθούς τους Δ. Τζαφόλια, Κ. Κακανη.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Στάθης Ασλάνογλου): Μπάρδης, Αρβανιτίδης, Τσάγκαρης, Γ. Τσούκας, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος, Κακκαράς, Σολδάτος (78΄Παπαδιονυσίου), Μουστόγιαννης, Ψηλιάκος.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Ρούσσος): Βιταλιώτης, Χριστοδούλου, Συμβουλίδης, Παυλάκης, Νταιφώτης (56΄Φραγκίσος), Βάρδας (61΄Συκάς), Αλεξίου, Νάνος (81΄Αναστασίου), Στίσι (63΄Δρούγκας), Μπέντας, Αλεβίζος.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.