Timothy’s Family: 3ήμερη Πρωτοχρονιάτικη Εκδρομή Βόλο & Πήλιο

1η ΗΜΕΡΑ (31/12): Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Βόλος… Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα για να απολαύσουμε τον πρωινό καφέ μας.

Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη του Βόλου. Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθούμε στην όμορφη αγορά του Βόλου και στους στολισμένους δρόμους του. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ θα ακολουθήσει Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με επιλεγμένο μενού και μουσική για χορό και διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2020!

2η ΗΜΕΡΑ (01/01): Βόλος – Μηλιές – Βυζίτσα – Βόλος

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας. Πρώτη στάση στο χωριό Μηλιές, χτισμένο σε υψόμετρο 400 μέτρων. Λέγεται ότι το χωριό ιδρύθηκε από κατοίκους του χωριού Μηλιές Ευβοίας, οι οποίοι έφυγαν από εκεί για να γλιτώσουν από επιθέσεις πειρατών. Για αυτό το λόγο και η θέση του χωριού είναι τέτοια ώστε να μη βλέπει τη θάλασσα, αλλά και να μη φαίνεται το χωριό από τη θάλασσα. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση, αλλά και για να επισκεφθούμε την εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η οποία ανακαινίστηκε το 1741, ενώ είναι άγνωστο το πότε χτίστηκε πρώτη φορά και από ποιόν. Επόμενη επίσκεψή μας η αρχοντική Βυζίτσα. Το χωριό είναι χτισμένο σε υψόμετρο 540 μέτρων στις νότιες πλαγίες του Πηλίου και με θέα στον Παγασητικό κόλπο. Επίσης έχει θεωρηθεί ως ένα ζωντανό υπαίθριο μουσείο παραδοσιακής πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσουμε την πανέμορφη πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, τα γραφικά καλντερίμια και τα αρχοντικά του χωριού. Αναχώρηση για τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, που είναι παλαιό κεφαλοχώρι της Πήλου και βρίσκεται χτισμένο σε υψόμετρο 700 μ. περίπου σε μία αμφιθεατρική τοποθεσία με θέα τον Παγασητικό. Χρόνος ελεύθερος για το μεσημεριανό μας φαγητό σε επιλεγμένη παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ (02/01): Βόλος – Πορταριά – Μακρυνίτσα – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μετά το πρωινό μας, με πρώτη επίσκεψη στη γραφική Πορταριά, με τα πετρόχτιστα αρχοντικά, την πλακόστρωτη πλατεία με τα εντυπωσιακά πλατάνια καθώς και τα γραφικά μαγαζιά με τα παραδοσιακά γλυκά. Επόμενος σταθμός μας η όμορφη Μακρυνίτσα, ένα από τα πιο τουριστικά ορεινά χωριά της Ελλάδας, το οποίο φημίζεται για το παραδοσιακό της χρώμα, την ιδιαίτερη πηλιορείτικη αρχιτεκτονική του και για την εξαιρετική θέα που διαθέτει προς τον Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο. Ακολουθεί επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση καθοδόν για καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Αναχώρηση:
Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019
3 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 180 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 240 €

Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Βόλο, στο ξενοδοχείο Kipseli Hotel 4* με πρωινό.
  • Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με μουσική, χορό και διασκέδαση.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός, Συνοδός της Εταιρείας μας.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 3,00 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα κ.α.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Timothy’s Family
DREAMS GIVE WINGS TRAVEL
Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Ελευθερίου Βενιζέλου 14,
Νέα Μάκρη – 19005
Τηλ: 22940 97576, 22940 92576
Fax: 22940 90327
E-mail: [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.