Timothy’s Family: Διήμερη Εκδρομή Σπέτσες, Πόρτο Χέλι, Ναύπλιο – Φεστιβάλ Αρμάτας – 07.09.2019

1η Ημέρα: Αθήνα (Νέα Μάκρη) – Νέα Επίδαυρος – Πόρτο Χέλι – Σπέτσες – Πόρτο Χέλι… Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεση στάση στη Νέα Επίδαυρο, για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ.

Συνέχεια της διαδρομής μας το Πόρτο Χέλι, το οποίο είναι παραθαλάσσιο χωριό της Αργολίδας, χτισμένο σε φυσικό λιμάνι στα ερείπια της αρχαίας πολιτείας των Αλιέων. Χαρακτηριστικό της πόλης είναι το μεγάλο λιμάνι, έργο της δεκαετίας του 1970. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος για ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στη Κόστα και επιβίβαση στο σκάφος, για να μεταφερθούμε στο νησί των Σπετσών, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να παρακολουθήσουμε το φεστιβάλ της Αρμάτας.

Το πρόγραμμα των εορτασμών διαρκεί μια εβδομάδα και περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις (συναυλίες, χορωδίες, συγκροτήματα παραδοσιακών χορών και μουσικής κ.λπ.), θεατρικές παραστάσεις, κανονιοβολισμούς κ.α. και κορυφώνεται με την αναπαράσταση της ναυμαχίας και τη ρίψη πυροτεχνημάτων. Αργότερα θα επιβιβαστούμε ξανά στο σκάφος, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της ναυμαχίας των Σπετσών, μέσα από το σκάφος!!! Στη συνέχεια επιστροφή στην Κόστα και μεταφορά σε επιλεγμένο μαγαζί, για φαγητό και διασκέδαση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πόρτο Χέλι – Ναύπλιο – Βιβάρι – Αθήνα (Νέα Μάκρη)

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας για να επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας, το Ναύπλιο, μια από τις πιο γραφικές πόλεις της χώρας μας η οποία υπήρξε πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους στα χρόνια 1828 – 1833. Ελεύθερος χρόνος για να τον αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Προτείνουμε την γραφική βόλτα με το τρενάκι της πόλης, το οποίο σας ξεναγεί (μαγνητοφωνημένα) στα βασικά αξιοθέατα τη πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βιβάρι για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεση στάση. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να τροποποιηθεί, με στόχο την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019
2 Ημέρες

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 115 €
Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο δωμάτιο: 150 €

Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στο Πόρτο Χέλι, στο AKS Hotel 4*, με πρωινό.
  • Ναύλωση ιδιωτικού σκάφους, το οποίο θα μας μεταφέρει από την Κόστα στις Σπέτσες και θα παρακολουθήσουμε την Αρμάτα μέσα από το σκάφος.
  • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Οι φόροι διαμονής (ειδικό τέλος διανυκτέρευσης): 3,00 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση και καταβάλλονται απευθείας από τους συμμετέχοντες στο ξενοδοχείο.
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Timothy’s Family
DREAMS GIVE WINGS TRAVEL
Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Ελευθερίου Βενιζέλου 14,
Νέα Μάκρη – 19005
Τηλ: 22940 97576, 22940 92576
Fax: 22940 90327
E-mail: [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.