Timothy’s Family: Μονοήμερη Εκδρομή – Αράχωβα, Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί με προορισμό την Αράχωβα. Θα επισκεφτούμε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όπου θα έχουμε στη διάθεσή μας δύο ώρες να απολαύσουμε τον καφέ μας ή ένα ζεστό ρόφημα με φόντο το πανέμορφο χειμωνιάτικο τοπίο.

Εάν κάποιος επιθυμεί να επισκεφθεί το Chalet του χιονοδρομικού, μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κλειστούς αναβατήρες (προαιρετικό). Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψή μας στο Χιονοδρομικό Κέντρο αναχωρούμε για την Αράχωβα.

Εκεί στον ελεύθερο χρόνο μας, μπορούμε να επισκεφθούμε τον πύργο με το Ρολόι χτισμένο σε απόκρημνο βράχο (σήμα κατατεθέν της κωμόπολης).

Δίπλα στον βράχο, βρίσκεται ο Ιερός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου καθώς και το παλιό Δημοτικό Σχολείο, ένα νεοκλασικό κτίριο δωρεά του Ανδρέα Συγγρού που σήμερα λειτουργεί ως Λαογραφικό Μουσείο.

Μπορούμε επίσης να επισκεφθούμε, αφού ανεβούμε 264 σκαλοπάτια, τον ιστορικό Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου. Στο προαύλιο του ναού βρίσκεται το μνημείο με το κανόνι-λάφυρο και τις πολεμίστρες από την ιστορική μάχη της Αράχωβας, καθώς και το μνημείο του Γ. Καραϊσκάκη.

Στα γραφικά σοκάκια, τις πλατείες και τις ταβέρνες της Αράχωβας θα απολαύσουμε τις βόλτες και το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη το βράδυ με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
20 € κατά άτομο

Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά των εκδρομέων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Αρχηγός, συνοδός της Εταιρείας μας.
  • Διόδια.
  • Φ.Π.Α.

Timothy’s Family
DREAMS GIVE WINGS TRAVEL
Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Ελευθερίου Βενιζέλου 14,
Νέα Μάκρη – 19005
Τηλ: 22940 97576, 22940 92576
Fax: 22940 90327
E-mail: [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.