Το Κρυονέρι λύγισε τα πιτσιρίκια της Τριγλίας 1-0 στην Αγ. Μαρίνα

Το Κρυονέρι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην “ανανεωμένη” Τριγλία με 1-0 χάρη στο τέρμα του Τσέλα, στο “ουδέτερο” γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη.

Οι ραφηνιώτες κατέβηκαν με “άλλη” ομάδα σ αυτόν τον αγώνα αφού μετά την λύση της συνεργασίας τους με Γκαβασιάδη, Τσέπα, Γαλανόπουλο, Μουστόγιαννη, ο Στάθης Ασλάνογλου παρέταξε μια άκρως νεανική ενδεκάδα με μοναδικούς “παλιούς” τους Τσάγκαρη Καραγιάννη. Ο Κύρκος ήταν στον πάγκο και ο Σκαφίδας off λόγω τραυματισμού.

Παρ΄όλα αυτά τα πιτσιρίκια του κόουτς Ασλάνογλου πήγαν καλά, το πάλεψαν, δεν άφησαν το ματς σε κανένα σημείο του 90λεπτου και έδειξαν καλά στοιχεία και υποσχέσεις για το μέλλον. Βέβαια σ αυτή την νεανική ομάδα αγωνίζονται και παίκτες που έχουν παραστάσεις από Α΄ ΕΠΣΑΝΑ και δεν τους λες και πρωτάρηδες. Όμως στην πλειοψηφία τους είναι νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση για μπάλα.

Από την άλλη το Κρυονέρι χάρη στην εμπειρία των παικτών του και το καλό πεντάλεπτο που είχαν ιδιαίτερα στην αρχή του β΄ημιχρόνου όπου μέτρησαν ένα “διπλό” δοκάρι και πέτυχαν το γκολ της νίκης, χωρίς να εντυπωσιάσει σε απόδοση ήταν γενικά καλύτερο και στο τέλος ήταν αυτοί που πήραν το τρίποντο.

Στο πρώτο ημίχρονο ούτε καν γίνεται αναφορά αφού είχαμε ελάχιστες φάσεις, μία για κάθε ομάδα, χωρίς μάλιστα να απειληθούν οι αντίπαλοι τερματοφύλακες. Η πρώτη έγινε στο 15΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάκα έδιωξε ο Μπάρδης και η δεύτερη στο 32΄ όταν ο Τσούκας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαδιονυσίου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μανουσάκη.

Στην επανάληψη αντίθετα με το πρώτο 45λεπτο το ματς ξεκίνησε δυνατά με τις αντίπαλες ομάδες να πατάνε γκάζι!

Σπουδαία στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν όταν στο 51΄ είχαν “διπλό” δοκάρι σε δύο συνεχόμενες φάσεις. Εν αρχή με τον Τσέλα ο οποίος μετά από ωραία ενέργεια του Καλημέρη, πήρε τη μπάλα με πλάτη, γύρισε και σημάδεψε το δοκάρι του Μπάρδη και στο “καπάκι” στο 52΄ ο Τσάκλανος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά κι αυτός βρήκε το δοκάρι του ραφηνιώτη γκολκίπερ.

Το Κρυονέρι συνέχισε την πίεση προς την εστία της Τριγλίας και τελικά στο 53΄ ο Τσέλα με διαγώνιο σουτ βρήκε δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους, 0-1.

Από κει και πέρα υπήρξε αντίδραση από τους “γηπεδούχους” με τον Βεντούρα όταν δύο φορές απείλησε για την ισοφάριση. Στο 60΄ όταν εκμεταλλεύτηκε σύγχυση της άμυνας του Κρυονερίου και σούταρε άουτ και στο 65΄ όταν σε μπάσιμο που επιχείρησε, άργησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.

Ενδιάμεσα ο Σαχίνης (62ο λεπτό) βρέθηκε σε καλή θέση από δεξιά όμως ο Μπάρδης μπλόκαρε το αδύναμο σουτ.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι ραφηνιώτες πίεσαν, όμως δεν έβγαλαν φάσεις, ενώ από την μεριά τους οι παίκτες του Κρυονερίου δεν ρίσκαραν και προσπάθησαν να κρατήσουν το 0-1.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Κορωνιάς με βοηθούς τους Π. Πολίτη και Σ. Πυκνή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΡΙΓΛΙΑ (Στάθης Ασλάνογλου): Μπάρδης, Παπαδιονυσίου (57΄ Παπαδόπουλος), Τσάγκαρης, Κονταρίνης, Αρβανιτίδης, Καραγιάννης, Βεντούρας, Γ. Τσούκας, Δελαπόρτας (69΄ Δούκας), Ζαφειρόπουλος, Πατσιούρας (78΄ Αγγελόπουλος).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Μανουσάκης, Αθανασίου, Κολώτας, Κανταρέλης, Σαχίνης, Διγενής, Τσέλα (93΄ Κουτρώνας), Τσακλάνος, Καλημέρης (84΄ Γεωργούσης), Νησιωτάκης (73΄ Χότζα), Νάκας (90΄ Τουμπανάκης).

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.