Το Ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Σπάτων – Αρτέμιδος»

Υποψήφιος Δήμαρχος:

Δάρδαλης Νίκος, ετών 40, Εκπαιδευτικός στο2ο Γυμνάσιο της Αρτέμιδας, Δημοτικός σύμβουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ). Μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Κομματικής οργάνωσης εκπαιδευτικών της ΚΟΑ.

OI ΥΠOΨΗΦΙOI ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

1. Αγόρος Κώστας, είναι συνταξιούχος Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ περιοχών.

2. Αλεξιάδου Θεοδώρα (Ντόρα), Ελεύθερος Επαγγελματίας, Εθνολόγος- Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κολωνίας, Αναπληρωματικό μέλος του Προεδρείου της Ομάδας Γυναικών (ΟΓΕ ) Σπάτων-Αρτέμιδας

3. Ανδρεαδέλλη Μαρία, Εκπαιδευτικός στο 2ο Γυμνάσιο της Αρτέμιδας,
είναι Απόφοιτος Θεολογικής Σχολής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

4. Βλασσόπουλος Δημήτρης, ιδιωτικός υπάλληλος, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου της Αρτέμιδας, ακόμη για χρόνια πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Αρτέμιδος και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδος.

5. Γοργομύτης Βασίλης, Ιδιωτικός Υπάλληλος, είναι Απόφοιτος του ΤΕΙ Χαλκίδας Μηχανικός Αυτοματισμού.

6. Δημόπουλος Χρήστος, Εκπαιδευτικός στο 2ο Λύκειο της Αρτέμιδας, συμμετέχει τα τελευταία 15 χρόνια σε Συλλόγους Γονέων, είναι αντιπρόσωπος στην Ένωση γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας, και στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

7. Ευσταθιάδης Νίκος, Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος , Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας, εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας.

8. Θεοδωράκης Κυριάκος εργαζόμενος στην Τράπεζα Ελλάδος.

9. Καλατζοπούλου Μαρία, (Μίρκα), γνωστή Ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια ανεβάζει θεατρικές Παραστάσεις Σκηνοθετώντας Ερασιτεχνικές Ομάδες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων στην Αρτέμιδα και σε άλλους Δήμους.

10. Κοντογιαννόπουλος Ελευθέριος, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αρτέμιδος.

11. Κωσταντινίδη Νικολέτα, Ιδιωτική Υπάλληλος.

12. Κώτσιου Κωσταντίνα (Ντίνα), Χαράκτρια Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, είναι Πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών της (ΟΓΕ) Σπάτων-Αρτέμιδας.

13. Λεοναρδόπουλος Ιωάννης, συνταξιούχος από τον κλάδο των Οικοδόμων, έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αρτέμιδας, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Αρτέμιδος και μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδος.

14. Παλαβός – Χέσπερ Βαγγέλης, Πρωτοετής φοιτητής στην σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει διατελέσει μέλος του 15μελούς στο 1ο Λύκειο Αρτέμιδας.

15. Παπαδάκη Κυριακή, ιδιωτική υπάλληλος.

16. Πλατανιάς Αποστόλης, Αυτοαπασχολούμενος, Μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών φωτογράφων Αθήνας, (ΕΚΦΑ) και της Ένωσης εμπόρων Αρτέμιδας – Σπάτων.

17. Σακελαρίδου Βαρβάρα, απόφοιτος Γαλλικής φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, είανι καθηγήτρια Γαλλικών στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέλος του Δ.Σ της ομάδας Γυναικών Σπάτων-Αρτέμιδας.

18. Σκλιβάνος Εμμανουήλ (Μάνος) συνταξιούχος ΟΤΕ.

19.Σμυρνιούδης Νίκος, ιδιωτικός υπάλληλος σε φωτογραφείο, μεταπτυχιακός φοιτητής ΕΚΠΑ του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

20. Σμυρνιούδης Γεώργιος, σπούδασε αεροναυπηγική τεχνολογία στην Αγγλία, εργάζεται στο τμήμα βιομηχανικών μελετών στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ως μηχανικός αεροσκαφών.

21. Τσάκκος Ευθύμιος ( Θύμιος ), Ελεύθερος Επαγγελματίας, Αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Παλλήνης και στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας, της οποίας έχει διατελέσει για χρόνια Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος.

22.Τσόγκα Σωτηρία, εργαζόμενη εμποροϋπάλληλος σε σούπερ-μάρκετ, μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ.

1.Γιανελάκη χρυσούλα, Δημόσιος υπάλληλος, Εκλεγμένο μέλος του συνεδρίου της Π.Ο.Ε ΔΟΥ, μέλος στην Ομάδας Γυναικών Σπάτων-Αρτέμιδας.

2.Καραγιαννίδου Παρθένα (Νόπη), 53 ετών Άνεργη δραστηριοποιείται 12 χρόνια στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, είναι αντιπρόσωπος στην Ένωση Γονέων Σπάτων – Αρτέμιδας.

3.Κοντογιάννη Ελένη, Συνταξιούχος μέλος του Δ.Σ της ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων-Αρτέμιδας και μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδος.

4.Κουτρουμπίνης Βασίλης, φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα στατιστικής της ΑΣΟΕ, μέλος του Δ.Σ στην φοιτητική εστία Αθηνών και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΜΑΣ.

5.Μηχαήλου Άννα, απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικού Αθήνας, ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος στο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων στο Λύκειο Σπάτων, και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας.

6.Μπρέκης Ηλίας, συνταξιούχος χειριστής, πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης χειριστών μηχανημάτων και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας.

7. Παϊπούρογλου – Θεοχάρη Ελένη του Κωσταντίνου, απόφοιτος μαθηματικού Σάμου με μεταπτυχιακό στη Στατιστική και στα Αναλογιστικά, χρηματοοικονομικά, μαθηματικά.

8. Παπαδόπουλος Σάκης, ελεύθερος επαγγελματίας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Σπάτων, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδος και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

9. Παπαδόπουλος Κυριάκος φοιτητής στην ΑΕΝ Εμποροπλοιάρχων.

10. Παρασκευάς Κοσμάς (Μάκης) Εργαζόμενος στον κλάδο του Τουρισμού Επισιτισμού.

11.Πέτσας Αργύρης, Συνταξιούχος.

12.Τούντα Δήμητρα, φοιτήτρια στο τμήμα πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Λαμία), εκλεγμένη στο ΔΣ του συλλόγου της σχολής, έχει διατελέσει πρόεδρος στο 15λες του Λυκείου Σπάτων.

13.Τούντας Μάριος , ετών 20, φοιτητής στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα στατιστικής της ΑΣΟΕ. Δραστηριοποιείται στην επιτροπή αγώνα της σχολής και είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

1.Αγόρος Σωτήρης απόφοιτος ΙΕΚ, είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

2.Γοργομύτη Δανάη τελειόφοιτος βιβλιοθηκονομίας του Πανεπιστημίου ΔυτικήςΑττικής, ιδιωτική υπάλληλος, αντιπρόεδρος σπουδαστικού συλλόγου.

3.Γιαννικοπούλου Ελένη, συνταξιούχος μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας και πέριξ.

4.Μαργέτης Κωσταντίνος φοιτητής του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ.

5. Μπαξεβάνης Δημήτρης, φοιτητής πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, εποχιακά εργαζόμενος στον κλάδο του τουρισμού, μέλος του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού, είχει διατελέσει πρόεδρος του 15λες του Λυκείου Αρτέμιδος.

6. Σμυρνιούδη Χρυσάνθη, φοιτήτρια του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ.

7. Σκλιβάνου Πηνελόπη(Πόπη) Συνταξιούχος του Δημοσίου, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Δημοσίων Ανατολικής Αττικής.

8. Τασιόπουλος Δημήτρης, Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά-υπάλληλος, Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας,μέλος του ΔΣ ΟΣΥΠΕΣΔΔΑ 2012-2014.

9. Τσαγκάρη Αντωνίνη (Νίνα), εργαζόμενη σε Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρία, ετών 52, μέλος του Δ.Σ της Ομάδας Γυναικών Σπάτων-Αρτέμιδας.

10.Τσάκκος Αλέξης, Σπουδαστής ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Πειραιά, ιδιωτικός υπάλληλος.

11 Τσόγκα Νεκταρία, άνεργη, πρώην ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού.

12. Τριδήμας Δημήτρης, φοιτητής του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ.

13. Χέσπερ Κλωντίν, μέλος της Ένωσης συντακτών ημερησίων εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ) είναι καθηγήτρια Ρώσικων. Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο του Κιέβου, και δραστηριοποιείται στην ομάδα γυναικών της ΟΓΕ Σπάτων- Αρτέμιδας και στους Συλλόγους Γονέων

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΑΤΩΝ

1. Αγόρου Παρασκευή (Βιβή), σπουδάστρια σε ΙΕΚ, έχει διακριθεί ως Αθλήτρια στο Στίβο.

2.Θαλασσινός Θωμάς, δραστηριοποιείται στο Εμπόριο.

3.Κατσούλης Μάριος, εργαζόμενος στον Κλάδο του Επισιτισμού τουρισμού.

4. Κουκουβάος Χρήστος, συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας.

5. Μακρίδης Τάκης Συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας.

6.Μανιάτης Αλέκος, συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας.

7.Οικονομίδου Δήμητρα, συνταξιούχος από το catering της Ολυμπιακής, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας.

8.Παγανέλη Ευαγγελία, συνταξιούχος, μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας.

9.Παπαδοπούλου Χρυσούλα, συνταξιούχος και μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων Αρτέμιδας.

10.Στεφάνου Ηλέκτρα, εργαζόμενη στο Μητροπολιτικό Κολέγιο ως υπεύθυνη πρακτικής άσκησης στο Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό τμήμα ψυχολογίας, Πτυχιούχος ψυχολογίας ΕΚΠΑ και στο Μεταπτυχιακό Κλινικής ψυχολογίας ΕΚΠΑ.

11.Στεφάνου Ιάσωνας, ετών 30, γενικός γραμματέας του Πρωτοβάθμιου Σωματείου βιβλιοπωλών Αθηνών και προαστίων, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών βιβλιοπωλών, έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκδοτών, καθηγητής κιθάρας και Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Παντείου.

12.Τσόγκας Γεώργιος εργαζόμενος στον κλάδο του Επισιτισμού στο Αεροδρόμιο, είναι μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.