Τριήμερο με διακοπές υδροδότησης σε Ραφήνα, Σπάτα και Αρτέμιδα!

Τριήμερο με διακοπές υδροδότησης στην Αρτέμιδα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος:

Την Τετάρτη 04- 12-2019 από 9:00 έως 15:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην οδό Αγ. Κυριακής & Εθν. Αντιστάσεως και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Αγ. Κυριακή, Βένια, Αγ. Τριάδα Ραφήνας, Δροσιά Ραφήνας, Μεσοβάρδα και Μακριά Λαχίδια προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου.

Την Πέμπτη 05-12- 2019 από 9:00 έως 17:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και προσωρινή διακοπή νερού στην δεξαμενή Άραβα και θα επηρεαστεί η υδροδότηση των περιοχών Πράσινος Λόφος, Κυνηγόπουλου, Πετρωτά, Δεξαμενή, Παναγιά Γιάτρισσα και Λυκομπούτι προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου.

Την Παρασκευή 06- 12-2019 από 09:00 έως 15:00 θα σημειωθεί μείωση πίεσης ή και διακοπή νερού στις περιοχές Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, Υπαπαντής, Γαλήνης, Μεσοβάρδας, Κατασκηνώσεις & Πευκώνας προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες αναβάθμισης του δικτύου.

Από το Δήμο θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί η διάρκεια της μείωσης πίεσης ή των προσωρινών διακοπών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.