Τζένη Μελιτά: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1

H Τζένη Μελιτά λίγο μετά την εμπειρία της ως ασκούμενη δικηγόρος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ήταν στο ΣΚΑΪ και η ίδια δεν μπορεί να ξεχάσει το άγχος που την κυρίευσε την πρώτη φορά που στάθηκε μπροστά στο φακό:

«Κάναμε μια πολιτική σατιρική εκπομπή, η οποία ονομαζόταν Συντέλεια. Ήταν με τον Μάνο Βουλαρίνο και τη μισή ομάδα της Ελληνοφρένειας που είχε απομείνει στο ΣΚΑΪ. Την πρώτη φορά επηρεάστηκα ιδιαίτερα από το σύνδρομο της καλής μαθήτριας που σου ανέφερα και προηγουμένως. Είχα γράψει στα χαρτιά μου αυτά που έπρεπε να πω, μέχρι και το “και” και το “κόμμα”. Περπατούσα συνεχώς πάνω-κάτω. Το είχα κάνει πρόβα χίλιες φορές. Κάποια στιγμή άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου. Τρέμουλο κανονικό. Εκείνη τη στιγμή είπα “Τζένη, τώρα πρέπει να ηρεμήσεις, να πατήσεις στα πόδια σου”. Είχα φύγει τελείως. Έκατσα σε μια γωνιά, κρύφτηκα από όλους να μη με βλέπουν. Πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο, μου είπε “καλή επιτυχία” και το έκλεισα. Διάβασα μια τελευταία φορά τα χαρτιά, τα έσκισα, βγήκα και δεν με ένοιαξε τίποτα. Μετά το ευχαριστήθηκα. Στην αρχή με κυρίευσε το άγχος, στη συνέχεια όμως λειτούργησε η λογική».

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν το κοινό απολάμβανε την Τζένη στο Πρω1νό, ενώ φέτος συνεργάζεται με την Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Alpha Τι Λέει;.

«Στον ΑΝΤ1 πήγα πριν από τρία χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι συζητήσαμε με το σταθμό τι μπορούσα να κάνω και τι μπορούσα να προσφέρω. Εκείνη την περίοδο προέκυψε και η πρόταση από τον Alpha. Έρχεται κάποια στιγμή μια φάση που τα ζυγίζεις και λες να δώσεις μια ευκαιρία σε κάτι καινούριο, με όλη τη χαρά και τον ενθουσιασμό που έχει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι στον ΑΝΤ1 πέρασα πάρα πολύ ωραία χρόνια. Είχαμε δεθεί πολύ με την ομάδα του Πρω1νού. Νιώθω τον εαυτό μου τυχερό που ήμουν εκεί και που δούλεψα προσωπικά με τη Φαίη. Παρ’ όλα αυτά, κάποτε έρχεται και η ώρα που κάνεις το επόμενο βήμα».

peoplegreece.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.