Βαρύ το πένθος στην Κερατέα: Συγκλονίζει η γιαγιά της 19χρονης Σίας – “Ποιον θα περιμένω τώρα εγώ” (βίντεο)

Βαρύ το πένθος στην Κερατέα, για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της άτυχης Σίας, που έχασε τη ζωή του όταν το όχημα, το οποίο οδηγούσε η 25χρονη φίλη της, εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρα στη Βούλα.

Η όμορφη Σία βγήκε μια βόλτα το Σάββατο το βράδυ με τη φίλη της και δεν γύρισε ποτέ σπίτι. Ταξίδεψε μια για πάντα για την γειτονιά των αγγέλων, γεμίζοντας με θλίψη τους δικούς της ανθρώπους που την περίμεναν να περάσουν μαζί αυτές τις γιορτινές μέρες.

«Μόλις ερχότανε, στεκότανε στην πόρτα εκεί , “γιαγιά μου ήρθα”, μου έλεγε. Δεν κοιμόμουνα μέχρι να έρθει. Τώρα ποιον περιμένω να έρθει; Ποιον περιμένω να έρθει; Ποιόν; Δεν έχω να πω λόγια κοπέλα μου. Ήταν ένα όμορφο κορίτσι, ένας θησαυρός. Για εμάς μόνο αυτή ήτανε. Θησαυρός. Πώς έγινε; Μας πέθανε κυριολεκτικά. Οικογενειακώς» λέει με λυγμούς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Κατερίνα Ρίστα η γιαγιά της άτυχης κοπέλας.

Όλα έγιναν στις 5:30 τα ξημερώματα της Κυριακής. Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε η 25χρονη φίλη της Σίας, κινούνταν στη Λεωφόρο Καραμανλή με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη. Ξαφνικά, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας , το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα. Η 19χρονη, η οποία καθόταν στην θέση του συνοδηγού, έσβησε ακαριαία, ενώ η φίλη της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.