Ζωντάνεψαν τα Γλυκά Νερά, 3-0 τον Θησέα Νέας Μάκρης!

Ξεκόλλησαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας τα Γλυκά Νερά που επικράτησαν 3-0 εντός έδρας του Θησέα Νέας Μάκρης, διπλώνοντας έτσι τις νίκες τους μετά το 3-2 επί της Άνοιξης. Οι μπλε έφτασαν πλέον τους 7 πόντους και βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον, με τους πράσινους να πληρώνουν την κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τη Μαρκό που οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Το σκορ για τα Γλυκά Νερά άνοιξε ο Λώλος στο 41’, ενώ το 2-0 ήρθε από τον Στίσι στο 70’. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 79’, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Τριανταφυλλόπουλος και Αθανασόπουλος, ενώ στο 82’ πρόωρο ντους έκανε και ο Πράπας που είδε επίσης για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα. Στο 88’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ πάλι με τον Στίσι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Μπουξμπάουμ, Πολίτης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Γ. Μιχαΐλοβιτς): Βιταλιώτης Λ., Χριστοδούλου, Φώτος (62’ Μαστορόπουλος), Μάνδαλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βάρδας, Δρούγκας (71’ Οτομπάσι), Βιταλιώτης Γ., Λώλος (46’ Στίσι), Βλάχος (79’ Συμβουλίδης), Καπράλος.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Τσαλούχος (68’ Δελαπόρτας), Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσώνης, Τσέλιος (49΄ Ανδριάς), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος, Οικονόμου (48’ Κούνας), Πράπας.

epsanastisentra.blogspot.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.