Γεύμα αλληλεγγύης παρέθεσε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, στο Κρυονέρι. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου: «Ήταν μία συντονισμένη ενέργεια ροταριανών και εθελοντών από το Κρυονέρι και την Καβάλα. Τριάντα δύο κυρίες και κύριοι, παρασκεύασαν με μεράκι πλούσια εδέσματα και γλυκά, τα οποία παρουσίασαν σε ένα πλούσιο μπουφέ. Σκοπός της Ροταριανής χρονιάς, επίσης, είναι ο εξοπλισμός, με πιστοποιημένα συστήματα παιδικής χαράς, των παιδικών σταθμών Ζυγού και Νεαπόλεως του Δήμου Καβάλας. Οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες του καφέ «Επί Παντός», διέθεσαν τον όμορφο χώρο τους για τις ανάγκες της εκδήλωσης, ο καιρός ήταν σύμμαχος και ο εξωτερικός χώρος γέμισε από ευγενικές παρουσίες, μικρών και μεγάλων φίλων του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν: ο διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας, ροταριανός Θεόδωρος Ασπασίδης, η Έλσα Αυλωνίτου, διευθύντρια των παιδικών σταθμών του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας και υποψήφιος δήμαρχος.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες του καφέ για την παραχώρηση του χώρου, τον Νίκο Σαρημπαλά από τη Θάσο και τον Παναγιώτη Κουλακίδη, για τις σημαντικές ποσότητες κρεάτων που χορήγησαν, για τις ανάγκες των συνταγών και τον Σταύρο Σακκόπουλο, ιδιοκτήτη μάρκετ στο Ζυγό, που προσέφερε τις πρώτες ύλες για τις κυρίες που τις χρειάστηκαν. Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ», από την καρδιά της, η πρόεδρος του Ομίλου, Άννα Παυλίδου, το είπε στις κυρίες που εμπνεύστηκαν και έκαναν πράξη την έννοια της αλληλεγγύης!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ