Εθιμοτυπική επίσκεψη στη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, αντιπύραρχος, Δημήτρης Γαλάνης, συνοδευόμενος από τον υποδιοικητή, επιπυραγό, Κυριάκο Μανδράνη. Κατά τη συνάντηση, αναφέρει το δελτίο Τύπου, η δήμαρχος υποδέχθηκε εγκάρδια τους δύο άνδρες και συζήτησε μαζί τους θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο νέος διοικητής δήλωσε πως υπηρέτησε για δύο έτη στην Καβάλα και περισσότερα στην ευρύτερη περιοχή και γνωρίζει, σε μεγάλο βαθμό, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που υπάρχουν.

Η δήμαρχος του ευχήθηκε καλή θητεία και καλή διαμονή στην Καβάλα και δήλωσε, πως ο Δήμος εναποθέτει πολλές ελπίδες σε μία καλή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεδομένου ότι η Καβάλα έχει πληγεί τα προηγούμενα έτη από τις δασικές πυρκαγιές, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, προσβλέπει στην Υπηρεσία αυτή, όπως και στη δασική Υπηρεσία, για την άμεση αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων.

Συζητήθηκε, ακόμα, η επικείμενη ολοκλήρωση της διαδικασίας, για την πιστοποίηση και λειτουργία του πυροσβεστικού οχήματος που δωρίθηκε από την αδελφοποιημένη πόλη της Νυρεμβέργης, το οποίο θα διατεθεί σε εθελοντές που θα εκπαιδευτούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και θα αναλάβουν δράση στην περιοχή του Κρυονερίου. Η δήμαρχος χάρισε στο νέο διοικητή αναμνηστικά δώρα, για να γνωρίσει καλύτερα την Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ