• Για να μην υπάρξει ζήτημα στο μέλλον με το Park Food Festival, ή το Beer Festival, ή με άλλο φεστιβάλ τέτοιου είδους, προτείνω στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας, να παραχωρεί στους διοργανωτές το εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης», το οποίο είναι κλειστό κάθε καλοκαίρι.
  • Έτσι, καρντάσι Μάρκο μου, θα υπογράφει το Επιμελητήριο τη συμφωνία με τον διοργανωτή, για να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα και ο χώρος συγκεκριμένος.
  • Να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα και στη Νέα Καρβάλη, όπου ο Καπλάνης (Ιωσηφίδης) αγωνίζεται να φέρει κόσμο με το φεστιβάλ «Ήλιος και Πέτρα»! Καλοί είναι οι χοροί, Καπλάνη μου, αλλά χωρίς φαγητό και μπυρίτσα το καλοκαίρι πως θα προσελκύσεις επισκέπτες;
  • Μη μου πεις, καρντάσι Μάρκο, ότι η Νέα Καρβάλη «κείται μακριά», ενώ στην Καβάλα μαζεύεται περισσότερος κόσμος, γιατί θα σου απαντήσω ότι όλα είναι μία συνήθεια!
  • Όπως έμαθαν οι συμπολίτες να πηγαίνουν κάθε χρόνο στην έκθεση του Επιμελητηρίου (KAVALAEXPO), έτσι θα μάθουν να πηγαίνουν και στα φεστιβάλ που αναφέρθηκαν. Γιατί δεν κάνεις μία συζήτηση με τους διοργανωτές; Ίσως τα βρείτε και του χρόνου μεταφερθούν (μόνιμα) τα φεστιβάλ στο εκθεσιακό κέντρο.
  • Θέλει, ή δεν θέλει, η διοίκηση του Επιμελητηρίου να αξιοποιήσει τη σημαντική αυτή υποδομή; Ιδού μία ευκαιρία να το κάνει πράξη. Αλλιώς, ας πείτε στην κοινωνία της Καβάλας και της Νέας Καρβάλης, τι σκέφτεστε να κάνετε για το χώρο, εκτός από την ετήσια διεξαγωγή της έκθεσης.
  • Δεν είναι ευχάριστο να δημιουργούνται προστριβές, αντιδράσεις, καταγγελίες και να χαλάει το κλίμα, επειδή θα γίνουν κάποια φεστιβάλ. Με καλή διάθεση, συνεννόηση, συνεργασία, θα έχουν όλοι κέρδος. Ο επιχειρηματικός κόσμος, οι διοργανωτές και η οικονομία του τόπου. Δοκιμάστε το κι αν δεν βρείτε «κοινή συνισταμένη», βλέπουμε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ