Με νίκη επί του Πανσερραϊκού, εκτός έδρας, άρχισε η ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας. Ο πρώτος στόχος της ομάδας του Αμυγδαλεώνα είναι, να «μπει σφήνα» στους δύο συλλόγους της Δράμας, τη Γαία και τον Γυμναστικό Σύλλογο, στον 1ο όμιλο, για να φτάσει στην τελική φάση (final four) της διοργάνωσης. Την καθοδήγηση της ομάδας γυναικών, αλλά και των τμημάτων με μικρότερες ηλικίες, έχει φέτος ο Τσέντομιρ Ίλιτς, με παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο της ελληνικής πετοσφαίρισης ως παίκτης και προπονητής.

Στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Πανσερραϊκός-Αμυγδαλεώνας 0-3 σετ, Γαία Δράμας-Γ.Σ. Δράμας 3-1 σετ (στον 1ο όμιλο), Αμαζόνες Μαΐστρου-Α.Ε. Κομοτηνής 2-3 σετ, Α.Ο. Ορεστιάδας-Άθλος Ορεστιάδας 3-1 σετ (στον 2ο όμιλο).

Τα παιχνίδια που θα δώσει ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι τα εξής: με Γ.Σ. Δράμας εντός έδρας (Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 4μ.μ.), με Άρτεμις Σερρών εκτός έδρας (Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, 6μ.μ.), με Γαία Δράμας εντός έδρας (Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 3μ.μ.).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ