Για μία ακόμα χρονιά, η Διεύθυνση του καταστήματος Grand «Μασούτης» στη Ραψάνη, συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας, προτρέποντας τους πελάτες να προσφέρουν τρόφιμα στο ειδικό καλάθι που υπάρχει στο κατάστημα. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 βρέθηκε στο κατάστημα η αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Καβάλας, Κυριακή Χιώτη-Πρασσά, με σκοπό να ευχαριστήσει τον διευθυντή και το προσωπικό για τη συγκεκριμένη δράση. «Επικροτούμε τη δράση αυτή, γιατί δείχνει ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται για τους πελάτες της, αλλά και για τη στήριξη των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων συμπολιτών. Τη Δευτέρα θα παραλάβουμε τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο καλάθι», δήλωσε η αντιδήμαρχος.
Να σημειώσουμε, ακόμα, ότι την ίδια ημέρα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, το κατάστημα Grand «Μασούτης» στη Ραψάνη γιόρτασε τα είκοσι έτη λειτουργίας με ειδική προσφορά στους καταναλωτές. Με κάθε αγορά άνω των δεκαπέντε ευρώ, ανά απόδειξη, με τη χρήση της κάρτας mascard, ο πελάτης κέρδιζε διπλάσιους πόντους από την αξία της συναλλαγής. Η προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.