Χριστούγεννα στην Καλαμπάκα – Έναρξη στις 8 Δεκεμβρίου – Εγινε η συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου και Δημοτικής Αρχής

0 2.417

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η προγραμματισμένη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γιώργο Θώμο με θεμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καλαμπάκα.

Εκδήλωση με φαναράκια και καποιες αλλες εκδηλωσεις κατα τις μερες των Χριστουγέννων εχει ετοιμάσει ο Εμπορικος Σύλλογος Καλαμπάκας για τις μέρες των Χριστουγέννων όπως ενημέρωσε το Δ.Σ κατα την εναρξη της συζήτησης.

Οπως ειπώθηκε κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου θα δινουν απο τα καταστήματά τους στους καταναλωτες με τις αγορες τους λαχνους για κληρωση με δωρα με το μεγαλο να είναι ενα ταξιδι στο εξωτερικο.

Επίσης εγινε ενημέρωση προς τα μελη για την σκέψη του αντιδημάρχου να τοποθετηθεί σε όλα τα καταστήματα απ εξω ενα μικρο δεντρακι.

Ο κ. Θώμος στην τοποθετηση του τονισε πως για να γινει κατι καλο θα πρεπει να υπάρχει μια συνεργασια όλων για να δημιουργηθεί ενα κλίμα Χριστουγεννιάτικο προς τους επισκέπτες. Στις προτασεις του ηταν να μπει ενα δεντρακι μικρού κόστους .

Η Εναρξη θα γίνει στις 8 Δεκέμβρη με τοπικούς καλλιτεχνες, χορευτικά τμήματα, φιλαρμονική, κτλ.

Ολο το διάστημα θα γινουν εκδηλωσεις με ολους τους φορείς σε ολες τις πλατείες της πόλης.

Η σπηλιά επανω απο το Μουσείο θα γινει μια μεγαλη φάτνη οπου στις 24 Δεκέμβρη θα κατέβουν αγιοβασιλιδες… οπου θα μοιράσουν δώρα στα παιδια και θα προβληθεί απο τα κεντρικά μμε.

Ολη η πολη θα στολιστει με ιδιαιτερη έμφαση στις οδους Τρικάλων, Βλαχάβα και Κονδύλη.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις απο τους παρευρισκόμενους με προτασεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr