Δηλώσεις του Καλαμπακιώτη τερματοφύλακα του Α.Ο. Τρίκαλα Μιχάλη Ζαρόπουλου μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι

0 799

Οι πρώτες δηλώσεις του συντοπίτη μας και τερματοφύλακα του ΑΟΤ Μιχάλη Ζαρόπουλου, μετά το τέλος της προετοιμασίας της Τρικαλινής ομάδας στο Καρπενήσι.

Παρακάτω όσα είπε στον Γρηγόρη Καραμπούλα.

Μιχάλη πες μας ένα σχόλιο για τη μεταγραφή σου στον ΑΟΤ.

-Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Α Ο Τρίκαλα. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, κι εγώ μιας και κατάγομαι από εκεί, δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν.

Βρισκόσαστε στο Καρπενήσι εδώ και αρκετές μέρες, όπου και ολοκληρώνεται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Θα θέλαμε να μας πεις δύο λόγια για τη δουλειά που κάνετε με τον προπονητή σας, τον κύριο Ζαλαωρα και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας.

-Καταρχήν θα ήθελα να πω, πως υπάρχει μια εξαιρετική οργάνωση στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα και είναι κάτι που κατάλαβα από την πρώτη μέρα. Εμείς οι τερματοφυλακες δουλεύουμε πολύ σκληρά, κάνουμε δύο προπονήσεις την ημέρα, όμως αυτό είναι το μυστικό για να έχουμε μια καλή σεζόν. Τα σχόλια που έχω να κάνω για τους συμπαίκτες μου είναι μόνο θετικά όλες αυτές τις μέρες τις προετοιμασίας και γι αυτό είμαι και τόσο αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Πριν 2 ημέρες η ομάδα του ΑΟΤ είχε φιλικό αγώνα στο Καρπενήσι με την ομάδα Κ-19 της Αεκ,όπου και κερδίσατε 1-0.Πες μας λίγα λόγια γι αυτό.

-Ειμασταν καλύτεροι από ό,τι περίμενα, δεδομένης της κούρασης που υπάρχει, αλλά έχουμε ακόμη πολύ χρόνο μπροστά μας και σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερη βελτίωση. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε σίγουρα έτοιμοι.

Όσον αφορά το ροστερ της ομάδας, θα ήθελες να μας πεις τη γνώμη σου;

-Δεν είμαι αρμόδιος για να πω αν το ροστερ χρειάζεται ενίσχυση.Εχω συνεργαστεί με λίγους από τους φετινούς συμπαίκτες μου και όπως είπα πριν, οι πρωτες εικόνες είναι πολύ θετικές και το ροστερ πολύ καλό.

Τέλος θα θέλαμε να μας πεις ένα μήνυμα για τους φιλάθλους του ΑΟΤ.

Γνωρίζω πόσο απαιτητικός είναι ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας. Εγώ, σαν Τρικαλινός θα ήθελα να τους πω, ότι θα θέλαμε τη στήριξη τους φέτος, γιατί η χρονιά και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, γιατί είναι ουσιαστικά ένα πρωτόγνωρο πρωτάθλημα για μας.

Θα χρειαστούμε τη βοήθεια τους ειδικά μέσα στην έδρα μας, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας,δηλαδή το απόλυτο, και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επίτευξη του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr