Ήττα Σινάνη από την πρώτη Κυριακή – Του Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Κρίτσα με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ

0 3.990

Το τέλος της παρωδίας.  Τρέμουν την ώρα της κάλπης που πλησιάζει.

Σε πλήρη πανικό ο Χρήστος Σινάνης, ο οποίος τρέμοντας  την ήττα στις επερχόμενες εκλογές προσπαθεί με αστείες δικαιολογίες, κινήσεις εντυπωσιασμού να διασκεδάσει τις άθλιες εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η ασύντακτη συμπεριφορά του φωνάζοντας στα Μ.Μ.Ε: οι ψηφοφόροι, ο λαός ΄΄γυρίζει πίσω΄΄. Ο ορισμός της ηττοπάθειας σου Σινάνη.

Στοχεύει σε μία ΄΄ χαριστική βολή ΄΄  ένα Δήμο ο οποίος όμως, γνωρίζει να υπερασπίζεται τον εαυτό του.

Εμείς οι Καλαμπακιώτες, ο λαός του Δήμου Μετεώρων δεν θέλουμε να ζήσουμε την αλαζονεία σου και να εγκλωβιστούμε στην αφελή σου δήθεν υπεράσπιση του αγαπημένου μας Δήμου Μετεώρων, για ακόμη μια τετραετία. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.

΄΄ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ΄΄ Εγώ προσωπικά ετοίμασα την αγαπημένη μου ρήση     ΄΄ Πρόσεχε τις γέφυρες που καις, γιατί άπαξ και καούν δεν θα μπορέσεις να τις ξαναπεράσεις ΄΄ θέλω να σου την αφιερώσω μερικές ημέρες πριν τις επερχόμενες εκλογές, να την θυμάσαι για πάντα!

Τραγική η κατάσταση λοιπόν στον Δήμο Μετεώρων, διότι είναι τόσο γνωστά τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε η απελθούσα δημοτική αρχή που τα γνωρίζουν άπαντες ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της περιοχής.

Αυτόματα θα πρέπει να διερωτηθούμε λοιπόν, γιατί έχει δημιουργηθεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση στον Δήμο μας; Άμεσα βγαίνει το συμπέρασμα πως ο απερχόμενος δήμαρχος,  χρησιμοποιεί πάντα το εγώ και όχι το εμείς και δεν ενδιαφέρεται για το συλλογικό καλό των πολιτών του δήμου. Ο πολιτικός του κουτσαβακισμός, στο παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού, χαρακτηρίζεται από μια εμβληματική φράση, που βεβαίως καθόριζε το αξιακό και ηθικό σύστημα ΄΄ Άνδρας Τρέφον ΄΄. Ο τόπος μας έχει μία μακρά ιστορία ΄΄

Τα Μετέωρα δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με την πολιτική και τις επιλογές του Σινάνη. Τόσο η Καλαμπάκα όσο και ο κόσμος γύρω μας έχουν αλλάξει τις τελευταίες δεκαετίες και ο Σινάνης απλώς  αναλώνεται στον ρόλο του πεπεισμένου αυτοκράτορα. Μην ξεχνάμε ότι το στοίχημα του Σινάνη ήτανε να ανοίξει τον δρόμο σε μεγάλα έργα υποδομής, ανάπτυξης και επενδύσεις, όπου και απέτυχε παταγωδώς, ενώ δεν υπήρξε καν ούτε ένα κέντρο στήριξης της επιχειρηματικότητας!

΄΄ Η νύχτα κράτησε πολύ ΄΄  έχουμε φτάσει πλέον στην τεχνητή νοημοσύνη. Δεν το έχει αντιληφτεί δυστυχώς. Η dolce vita, οι κόκκινες γραβάτες, τα μουσταρδί παπούτσια, οι αμέτρητες φωτογραφίες και η αλαζονεία, δεν περνούν απαρατήρητες.

’Ωρα να σου θυμίσω πως βύθισες τον λαό στην λάσπη!

Δελτία τύπου ……..δελτία τύπου…….δελτία τύπου!!!

Στις αρχές της θητείας σου, έγραφες πως έρχονται οι Ρώσοι επενδυτές, δυστυχώς ούτε αυτό δεν μπόρεσες να αντιμετωπίσεις. Σου φύγανε πριν καν φθάσουν στα Άγια Μετέωρα!

Το άλλο Δελτίο τύπου!  Έρχονται 500 ινδοί tour operators!

Αφού δεν ‘έγραψες ότι έρχεται όλη η Ινδία πάλι καλά! Πληθώρα χρυσών επενδύσεων που θα δημιουργούσαν θέσεις εργασίας και θα απέφεραν χρήματα στην τοπική κοινωνία ακόμη αιμορραγούν και πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων, κρατώντας την τοπική κοινωνία μας, μακριά από το επιχειρείν. Επενδυτικές προτάσεις από όλο τον κόσμο σου τέθηκαν στο τραπέζι, ναι από όλο τον κόσμο κι εσύ με την αλαζονεία και τα ψέματα σου δεν τις υλοποίησες.

Ε και ένα ευχάριστο άριστα συντακτικά δελτίο τύπου Βάψαμε τα παγκάκια στην κεντρική πλατεία

Δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει ότι τα Μετέωρα έχουν μετατραπεί σε παγκόσμιο τουριστικό προορισμό. Είσαι προσβλητικός και επικίνδυνος για τον τόπο μας. Γι αυτό και είναι χρήσιμο να διαχωρίσουμε τις τοποθετήσεις σου, σε αυτές που είναι προσβλητικές για τη νοημοσύνη του λαού και αυτές που είναι επικίνδυνες για τον τόπο μας. Όπως επίσης, προσβλητική είναι και η αμνησία που δείχνεις, για τις ωμά ψευδείς υποσχέσεις σου. Απόδειξη όλων αυτών;: Η εξίσου προσβλητική άνεση, με την οποία διατείνεσαι, ότι εφάρμοσες στο ακέραιο τις προεκλογικές υποσχέσεις σου. Προσβλητική τέλος, είναι η πλήρης απουσία σου από κάθε προσπάθεια προώθησης του συλλογικού συμφέροντος και το γεγονός ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος της βλάβης που προκάλεσες, με τους χειρισμούς και τις αποφάσεις σου, για τον τόπο μας.

Βρίσκεσαι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Ο λαός των Μετεώρων δεν θα επιτρέψει να φορέσεις και παπιγιόν Σινάνη. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο.

Και  κλείνω την επιστολή μου  Σινάνη, με τον τίτλο επιστολής της Νανάς Μπρέντα (πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ )

΄΄ Δημοκρατικός δεν υπήρξες ποτέ, ευγενής, ειλικρινής, ανοιχτόμυαλος και οραματιστής δεν είσαι και δεν θα γίνεις ποτέ ΄΄.

Δημήτρης Κρίτσας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr