Ο Δήμος Μετεώρων αγκαλιάζει το συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης», Περιοδεία σε Ορθοβούνι, Πεύκη, Τρυγόνα, Μαλακάσι, Κορυδαλλό

0 1.432

Με τη σιγουριά ότι ο Δήμος Μετεώρων αγκαλιάζει το συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη συνεχίζουμε την περιοδεία στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μαλακασίου.

Οι περιοδείες αυτές, που ως αντικειμενικό σκοπό έχουν την επαφή του συνδυασμού πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους των χωριών, κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τους δημότες, ώστε να εκφράσουν τις απόψεις τους, τις διαφωνίες, τα παράπονα, τις ιδέες τους αλλά και ταυτόχρονα να αναζητηθούν  από κοινού λύσεις, για να μπορέσει ο τόπος μας να πάει μπροστά.

Οι συζητήσεις έτσι περιστράφηκαν κυρίως γύρω από ζητήματα που αφορούν σε έργα για τη συντήρηση της τοπικής οδοποιίας, για την εφαρμογή πολιτικών που στόχο έχουν την επίλυση προβλημάτων και  τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, όπως φωτισμοί δρόμων , παιδικές χαρές, καθαριότητα.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων υπήρξε θερμή. Το ενδιαφέρον που έδειξαν στις κοινές και κατ’ ίδιαν επαφές με τον υποψήφιο Δήμαρχο  και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους δημιούργησαν ένα κλίμα που δείχνει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και έναν αέρα νίκης που αποκτά ο συνδυασμός  όσο πλησιάζουν οι εκλογές.

Ατενίζοντας λοιπόν την επόμενη μέρα, συνεχίζουμε με έργα , στόχους, όραμα, για νίκη από την πρώτη Κυριακή!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr