Περιοδεία στελεχών του ΚΚΕ και υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στα χωριά Αύρα, Καλοχώρι και Νέα Ζωή

0 1.374

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Χαντζιάρας,οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και στελέχη του Κ.Κ.Ε. πραγματοποίησαν επίσκεψη στα χωριά Αύρα, Νέα Ζωή, Καλοχώρι το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Το μήνυμα που έρχεται από αυτά τα χωριά είναι εγκατάλειψη, απογοήτευση, αγανάκτηση!

Ο δρόμος για τα ορεινά χωρίς φωτισμό, ούτε καν διαγράμμιση ενώ οι κακοτεχνίες και τα προβλήματα στο οδόστρωμα από τα χιόνια και τις βροχές έχουν γίνει συνήθεια για τους κατοίκους!

Επίσης οι κάτοικοι ανέφεραν χαρακτηριστικά πως   

«………τα χωριά μας ερημώνουν, οι νέοι φεύγουν αφού εδώ δεν μπορούν να ζήσουν και να κάνουν οικογένειες»

«…….αφού κλείσαν τα σχολεία αναγκαστικά μετακομίζουν στην πόλη,Δήμος Μετεώρων όμως δεν είναι μόνο η Καλαμπάκα, είμαστε κι εμείς που κρατάμε ακόμη τα χωριά, με το καφενείο με το σύλλογο, κάνουμε ότι μπορούμε!»

«……με την αγροτοκτηνοτροφία  δεν τα βγάζουν πέρα με τους φόρους, τα χαράτσια και τις χαμηλές τιμές»

«……εμείς με τα καφενεία του χωριού, δουλεύαμε κάποτε με τους κυνηγούς, μα τώρα και αυτοί δυσκολεύονται, κι έτσι μας μείναν από 2-3 πελάτες»

«…..μας φτιάχνουν καινούργιες παιδικές χαρές για παιδιά που δεν υπάρχουν!»

 

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Μετεώρων είμαστε εδώ έτοιμοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη, με βάση της λαϊκές ανάγκες και της δυνατότητες του τόπου μας, της πόλης αλλά και των χωριών!

Να απαιτήσουμε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις

  • για ολοκληρωμένα μέτρα και υποδομές, σε παιδεία, υγεία, πολιτισμό, που να ανατρέπουν τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν σήμερα στα νέα ζευγάρια να οργανώσουν τη ζωή τους. Με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις , μέτρα  τα οποία θα στηρίζουν την οικογένεια και όχι υποκριτικά μέτρα, που αναφέρονται μόνο στο άτομο χωρίς να παίρνουν υπόψη τις ανάγκες της οικογένειας και μάλιστα στα πρώτα δύσκολα βήματά της.

 

  • να διεκδικήσουμε την πλήρη κρατική χρηματοδότηση και υποδομές για τον πολιτισμό, τους φορείς και τα σωματεία που οργανώνουν αυτές τις αναγκαίες δραστηριότητες στα χωριά, ώστε να «απεξαρτηθούν» από άλλου είδους «χορηγίες», που αντί να τους εξωραϊζουν, τους απομονώνουν!

Κάνοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση πιο δυνατή, δυναμώνει η φωνή διεκδίκησης για να πάρουμε πίσω όσα χάσαμε εργάτες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, συνταξιούχοι,μικροεπαγγελματίες!

Δημιουργούμε ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, απέναντι στις κυβερνήσεις, κόντρα σε δημάρχους και προέδρους που είναι τα «καλά παιδιά» κυβερνήσεων και Ε.Ε που φορτώσανε αβίαστα στις πλάτες 3 γενεών ατέλειωτα μνημόνια!

Το Κ.Κ.Ε ποτέ δεν κορόϊδεψε κανέναν για να μαζέψει ψήφους!

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά!

 

Δυναμώνουμε παντού

τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σε Κοινότητες, Δήμους και Περιφέρειες

ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ-  27/03/2019

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr