Πηνελόπη Μαγκούρα – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων στο γενικό Χασίων με το συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» του Χρήστου Σινάνη

0 1.723

Πηνελόπη Μαγκούρα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων στο γενικό Χασίων με το συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» του Χρήστου Σινάνη

Ονομάζομαι Πηνελόπη Μαγκούρα. Κατάγομαι από τα Χάσια και συγκεκριμένα από το Αγιόφυλλο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμπάκα.

Το 2008 με πανελλαδικές εξετάσεις κρίθηκα επιτυχούσα να φοιτήσω στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ωστόσο η αγάπη μου για τη Νομική Επιστήμη με οδήγησε σε αλλαγή ακαδημαϊκής πλεύσης.

Έτσι διέκοψα τις σπουδές μου και ακολούθησα το όνειρο μου σπουδάζοντας αρχικά νομική στο Γαλλικό Κολλέγιο Institution d’Etudes Francophones, Paris 13 de Sorbonne και στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις νομικές μου σπουδές στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Μετά το τέλος των σπουδών μου επέστρεψα στην πόλη που γεννήθηκα για να εργαστώ ως δικηγόρος συνεργαζόμενη με το δικηγορικό γραφείο του πατέρα μου Γεωργίου Μαγκούρα.

Επιπλέον, το μεγάλο μου “πάθος” για τη Ελλάδα και τον πολιτισμό της, με οδήγησε στο να ασχοληθώ επιχειρηματικά, με την ηλεκτρονική ιστοσελίδα “lovelovegreece” η οποία έχει ως στόχο την προώθηση και την ανάδειξη κάθε γνωστής και άγνωστης γωνιάς της Ελλάδας.

Ο διακαής ζήλος μου για την εξέλιξη και ανάπτυξη του ευλογημένου αυτού τόπου με έπεισε στο να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Σινάνη και να συμμετάσχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό “Δύναμη Ευθύνης”.

Οι νέοι αποτελούμε και το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Εμφορούμεθα από αξίες, υψηλά ιδανικά, ονειρευόμαστε, έχουμε ασίγαστο πάθος για τη ζωή, είμαστε ρομαντικοί και συνεπικουρούμενοι από την πείρα των μεγάλων γινόμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες. Αγαπώ την πατρίδα, αγαπώ τον τόπο μας γιατί είμαστε όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε καθημερινά στο στίβο της ζωής.

Με σεβασμό στον άνθρωπο κ το περιβάλλον αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά για να βοηθήσω στην ολοκλήρωση του έργου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr