Προχωρά το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα με στόχο και το Καστράκι

0 1.512

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους κατοίκους να συνδεθούν στο δίκτυο το οποίο προχωρά σε οδούς της πόλης και επεκτείνεται.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Υδραυλικών Νομού Τρικάλων κ. Βαλομάνδρας μετά την συνάντηση που είχε στην ΔΕΘ με τον Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρα Λεωνίδα το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο με στόχο να επεκταθεί στο Καστράκι και να συνδεθούν στο δίκτυο του οι ξενοδοχιακές μονάδες.

Επίσης όπως είχε ειπωθεί και παλιότερα επιθυμία του κ. Μπακούρα είναι η σύνδεση και των Ιερών Μονών με το δίκτυο του φυσικού αερίου το οποίο θα γίνει και αυτό μελλοντικά με την επέκταση του δικτύου.

Το δίκτυο φυσικού αερίου προχωρά και στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα προς το Ριζαριό και τον Γενάρη θα επεκταθεί προς Πύλη και Μουζάκι όπου θα γίνει και σχετική εκδήλωση.

Την Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα ο κ. Βαλομάνδρας με μέλη της Ένωσης Υδραυλικών θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Αλέκο για ενημέρωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr