Θανάσης Θώμος: Δεν συνεχίζω πρόεδρος στη ομάδα των Μετεώρων – Ενδιαφέρον απο επιχειρηματία να αναλάβει την ομάδα

0 2.582

Με τον οικονομικό απολογισμό ξεκίνησε η Γεενημέρωσηνική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου Μετέωρα απο τον προεδρο κ. Θωμο Αθανάσιο.

Ο κ. Θώμος αναφέρθηκε στο μπατζετ της ομαδας που εφτασε τα 135 χιλ. ευρω. με έσοδα 78 χιλ. ευρω, ενω τονισε πως δεν θα αναλάβει εκ νεου την ομάδα.

Η ομαδα δεν χρωστά πουθενά και όλα ειναι πληρωμένα ειπε ο κ. Θώμος τονίζοντας πως θα σταθεί διπλα σε οποιον και αναλάβει, ηθικά και οικονομικά!

Προεδρος της Γενικής Συνελευσης ορίστηκε ο κ. Φαμισης Κώστας ο οποίος και ξεκινησε την διαδικασία.

Στην εναρξη της συνέλευσης τονίστηκε οτι η ομαδα θα αγωνίζεται στην Δ Εθνική κατηγορία και καθώς αλλαζουν τα δεδομενα στον ποδοσφαιρικό χαρτη που σημαίνει χαμηλο μπάτζετ δίνοντας την δυνατότητα σε παικτες της περιοχής να αγωνιστούν και συγκεκριμένα απο την Κρύα Βρύση.

Στην συζήτηση τον λόγο πήρε ο κ. Κώστας Κουβελάς ο οποιος αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας και εκανε πρόταση να δίδεται οικονομική βοήθεια απο την εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

Στο κομμάτι αυτό τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Ραντος ο οποιος τονισε πως η Δημοτική Αρχή βοήθησε στο έπακρο την ομάδα οσον αφορά τις εγκαταστάσεις και όπου χρειάστηκε.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο Βασίλης Μπακάλης απο πλευράς της πρώην Διοίκησης λέγοντας πως η Δημοτικη Αρχή βοήθησε την ομαδα, οσο μπορούσε αλλα θα πρέπει περισσότερο.

Επίσης ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον απο επιχειρηματία να αναλαβει την ομαδα και συγκεκριμένα απο τον συμπολίτη μας κ. Χρήστο Φαμίση.

Ο κ. Κρίτσας Δημήτρης στην τοποθέτηση του τονισε την δημιουργία μιας μικρής επιτροπής λίγων ατόμων για την συγκέντρωση προτάσεων και επαφών με άτομα…

Ο πρόεδρος της Συνέλευσης κ. Φαμισης όρισε πενταμελή επιτροπή που θα κάνει τις επαφές και αποτελείται απο τους κ.κ. Κρίτσα, Μπακάλη, Φαμίση, Μακρή και Γκαντάλη.

Θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική συνέλευση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr