Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019 10:56

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρέθηκε το Σάββατο ο Αλ. Χαρίτσης

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρέθηκε το Σάββατο ο Αλ. Χαρίτσης

Περιοδεία στα χωριά της Μεσσηνίας, ξεκινώντας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Διαβολίτσι, πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Μεσσηνία, Αλέξης Χαρίτσης...

Κατά τις επισκέψεις του, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με κατοίκους για τα έργα ανάπλασης που δρομολογούνται αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του υποψήφιου βουλευτή, το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Χαρίτσης βρέθηκε στο Διαβολίτσι και την Κάτω Μέλπεια, το Δεσύλλα, το Ζευγολατειό και τον Μελιγαλά .

Στο Διαβολίτσι, ο π. υπουργός μίλησε για τον σχεδιασμό ανάπλασης της κεντρικής πλατείας του χωριού, έργο συνολικής χρηματοδότησης 620.000 ευρώ, ενώ στον Μελιγαλά έλαβε μέρος σε ανοιχτή συζήτηση με κατοίκους της περιοχής,  που πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ, και επισκέφθηκε τους δρόμους της κεντρικής αγοράς, «όπου υλοποιείται ήδη έργο ανάπλασης, ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με κονδύλι το οποίο ενέκρινε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Την Κυριακή,  μαζί με τους συνυποψηφίους του βουλευτές Μεσσηνίας, Νίκο Πατσαρίνο και Γεωργία Ζαχαροπούλου, πραγματοποίησαν περιοδεία στο Κοπανάκι, την Οιχαλία, αλλά και το Δώριο. Εκεί, συναντήθηκαν με κατοίκους και συζήτησαν το έργο ανάπλασης της πλατείας του Δωρίου, «για το οποίο έχουν εξασφαλισθεί ήδη οι πόροι», όπως επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου του κ. Χαρίτση.
«Οι συναντήσεις με τους κατοίκους των χωριών των δήμων Οιχαλίας και Τριφυλίας είχαν ως θέμα και τη σημασία της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου για την επούλωση των μνημονιακών πληγών, την ελάφρυνση των μικρομεσαίων και την προοπτική αξιοπρεπούς ζωής για όλους», τονίζεται.

Κλείνοντας την άτυπη ενημέρωση, υπογραμμίζεται ότι το μήνυμα του Αλέξη Χαρίτση προς τους συμπολίτες του ήταν πως «έχουν γίνει πολλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να γίνουν. Μπορούμε και πρέπει να τα κάνουμε. Συνεχίζουμε σταθερά την πορεία που έχουμε χαράξει μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».