Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Αποδοκιμασίες στην Καλαμάτα μετά την καταδικαστική ήττα από την Καβάλα

Ανέβηκε

στις

Αποδοκιμασίες στην Καλαμάτα μετά την καταδικαστική ήττα από την Καβάλα 9
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Καλαμάτα – Καβάλα

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε ψάχνει πλέον ένα “θαύμα” για να αποφύγει τον υποβιβασμό η Καλαμάτα, μετά την οδυνηρή ήττα από την Καβάλα στο γήπεδο της με 1-0

Αποδοκιμασίες στην Καλαμάτα μετά την καταδικαστική ήττα από την Καβάλα 10

Η Καλαμάτα παραμένει στην προτελευταία θέση της Football League και είδε τη διαφορά από την 10η θέση να αυξάνεται στους 6 βαθμούς μετά τη νίκη του Αιγάλεω επί των Τρικάλων.

Αποδοκιμασίες στην Καλαμάτα μετά την καταδικαστική ήττα από την Καβάλα 11

Η Καλαμάτα προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με στημένα, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και στο τέλος ο κόσμος αποδοκίμασε για την καταδικαστική ήττα.

Αποδοκιμασίες στην Καλαμάτα μετά την καταδικαστική ήττα από την Καβάλα 12

Η ομάδα της Καβάλας εμφανώς καλύτερη, πίεσε την Καλαμάτα από το πρώτο λεπτό και στο 5ο΄ κατάφερε να σκοράρει με τον αριστερό της μπακ τον Μαϊνδανό, ενώ στη συνέχεια το μόνο που κατάφερε η Καλαμάτα ήταν να απειλεί από στημένες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα.

Αποδοκιμασίες στην Καλαμάτα μετά την καταδικαστική ήττα από την Καβάλα 13

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης (78′ Πανάγου), Αλεξόπουλος, Ιντρίσι (29′ λ.τρ. Πετσίτης – 59′ Τιάγκο), Οσμάναγκιτς, Νατσιόπουλος.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Λ. Ορφανίδης (84′ Αρναούτογλου), Μαϊδανός, Κουτσούμπας, Στίκας, Κέρθι, Γαβριηλίδης, Π. Ορφανίδης, Καθάριος (64′ Β. Παπαδόπουλος), Σκαθαρούδης (77′ Παπαστεριανός), Μαρκόπουλος.

spourgitissesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ