Connect with us
Επιμελητηρίο

Περίεργα

Η λευκή κουκουβάγια με τα κόκκινα μάτια, βλέποντας σε υπνωτίζει

Ανέβηκε

στις

Η λευκή κουκουβάγια με τα κόκκινα μάτια, βλέποντας σε υπνωτίζει 1
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Λευκή κουκουβάγια

Μια αυθεντική φυσική ομορφιά

Σε αντίθεση με όσα σκέφτεται ο καθένας, αυτή η κουκουβάγια δεν ανήκει στα είδη χιονιού, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια κουκουβάγια.

Οι κουκουβάγιες είναι συνήθως γκρι ή σκουροειδείς, αλλά λόγω του αλπινισμού, το συγκεκριμένο πουλί δεν έχει μελανίνη για να παράγει χρώμα. Ως αποτέλεσμα, μοιάζει με ένα λευκό παλτό.

Τα φωτεινά κόκκινα μάτια τους, τα οποία είναι συνήθως κίτρινα ανάμεσα στις κουκουβάγιες, προέρχονται από τα αιμοφόρα αγγεία. Λόγω της έλλειψης μελανίνης ακόμη και στα μάτια, η ίριδα της κουκουβάγιας δεν έχει χρώμα, γεγονός που προκαλεί την ανακλαστικότητα του ροζ-κόκκινου δέρματος γύρω από τα μάτια.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Παιδιατρικής Οφθαλμολογίας και Στραβισμού (AAPOS), ένας στους 17.000 ανθρώπους έχει αλπινισμό.

Αυτή η λευκή κουκουβάγια έχει εντελώς λευκά φτερά και κόκκινα μάτια, βλέποντας σε υπνωτίζει - Εικόνα 2

Ο αλπινισμός υπάρχει στα θηλαστικά κατά τη γέννηση και χαρακτηρίζεται από την έλλειψη χρωστικής που είναι υπεύθυνη για το χρωματισμό του δέρματος, των μαλλιών, των ματιών κλπ.

Η φύση δεν θα μας σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει. Μοιραστείτε τον μυστικισμό αυτής της κουκουβάγιας με τους φίλους σας.

Πηγή:enteratedealgo

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ