Connect with us
Επιμελητηρίο

Αθλητικά

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό!

Ανέβηκε

στις

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 17
Κοινοποιησέ το

kafemauroeidis

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό!

Ανώτερη, δυνατότερη, και αξιότερη σήμερα η “Μαύρη Θύελλα” κέρασε τρεις φορές την ΑΕΛ και ύστερα από 90 λεπτά όμορφου ποδοσφαίρου κέρδισε δικαίως στο φινάλε και πήρε σαφές και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 18

Η εμφάνιση των παικτών του Βούζα θύμισαν κάτι από τα παλιά και χάρη στον εξαιρετικά εύστοχο και μοναδικό σκόρερ του αγώνα, Αλεξόπουλο, επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι παρουσία 2000 φιλάθλων.

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 19

Η “Καλαμάτα”, πρωτοπόρος της Football League, κοίταξε στα μάτια την αρκετά φορμαρισμένη αν και λαβωμένη, ΑΕΛ, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία παρόλα αυτά δεν δίστασε και έδειξε ποιος είναι το “αφεντικό”! Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στο βασικό της σχήμα (Ρίστιτς, Ασούμπρε, Ζίζιτς, Μπούστος, Γκόλιας, Χαλκιαδάκης) με τον Γρηγορίου να αφήνει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς όπως οι Ουάρντα, Κάτσε, Μόρας, Μπράλιτς, Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς και Κρίστινσον.

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 20

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ο παράγοντας της Καλαμάτας, Γιώργος Ράλλης και ο πρόεδρος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας προσέφεραν ανθοδέσμες σε συγγενείς του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

7΄ σουτ του Βουκμίροβιτς λίγο άουτ
14΄ άστοχος ο Κουιρουκίδης
15΄ σουτ άουτ του Φατιόν

Στο 34΄ ο Νούνιτς έχασε κλασική ευκαιρία τους σε τετ α τετ με τον πορτιέρο των Καλαματιανών.
Στο 39΄ ήρθε το πρώτο γκολ, χάρη σε αδράνεια των Φατιόν – Ρίστιτς – Ζίζιτς και τον Κουιρουκίδη που κατόρθωσε να κλέψει την μπάλα για να δώσει ασίστ στον Αλεξόπουλο που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
Η Καλαμάτα απείλησε ξανά στο 58΄ με ευθύβολο σουτ ο Βουκμίροβιτς, το οποίο ωστόσο απομάκρυνε σε κόρνερ ο πορτιέρο της ΑΕΛ, Ρίστιτς.

Ο Ντάουντα στο 69΄, δεν ολοκλήρωσε όπως θα ήθελε την προσπάθειά του, ύστερα απο καλή πάσα του Ασούμπρε που τον έβγαλε απέναντι από τον Στεφανάκο.

Η «Μαύρη Θύελλα» έκανε στο 72΄ το 2-0 με τον Αλεξόπουλο, ο οποίος σκόραρε μέσα από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, ύστερα απο πάσα του Βουκμίροβιτς.

83΄η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκόλια Το τρίτο γκολ της “Καλαμάτας” ήρθε στις καθυστερήσεις από τον εξαιρετικό Αλεξόπουλο που έκανε χατ – τρικ και σφράγισε το σκορ του αγώνα και το προβάδισμα της ομάδας του στην υπόθεση πρόκριση.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μαλούτας (Ημαθίας), ο οποίος κιτρίνισε τους Οσμάνατζιτς, Στεργίδη, Φατιόν, Κουιρουκίδη, Καρανίκα, Μπάλλα, ενώ απέβαλε στο 83ο λεπτό του αγώνα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τον Γκόλια.

 

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 21

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Β. Βούζας): Στεφανάκος, Ζαχαρόπουλος, Μάκος (81΄Τσιβελεκίδης), Ιντζίδης, Κωνσταντινόπουλος, Δήμος, Οσμάνατζιτς, Βουκμίροβιτς, Καζβιρόπουλος (28΄Στεργίδης) Κουιρουκίδης (76΄Χαλέπας), Αλεξόπουλος

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Ρίστιτς, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης (46΄Ντάουντα), Γκόλιας, Ζίζιτς (69΄Πινάκας), Καρανίκας, Aσούμπρε, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (55΄Μιλοσάβλιεβιτς), Nούνιτς, Φατιόν

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 22

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 23

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 24

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό! 25

Η Μαύρη Θύελλα χόρεψε την ΑΕ Λάρισα… Καλαματιανό!

sesamiikonio
Κοινοποιησέ το
Advertisement

Facebook

Πρόσφατα Άρθρα

AddUrl.gr | Κατάλογος Ιστοσελίδων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ